Дата на пускане на Джак Райън, сезон 3, „ПОТВЪРДЕНА“ от Джон Красински

Въведение

Въз основа на романите, написани от Том Кланси , оригиналното шоу на Amazon Prime „ Джак Райън “ е популярна екшън трилър драма, която включва героя Джак Райън, експерт по финансов анализ от ЦРУ, който разкрива злите схеми на този свят и политическата измама. Шоуто е сериализирано от Греъм Роланд и Карлтън Кюз. Този екшън трилър е отличен пример за случващото се по целия свят и тайните операции на много страни. Сериалът също така подчертава бурната промяна в кариерата на ежедневната работа на Джак Райън.

След като първият сезон на Джак Райън беше премиерен през 2018 г. (31улАвгуст), това шоу събра доста голяма популярност и положителни отзиви за кастинг частта, както и за фантастичния си сюжет. Но също така тази поредица получи много критики за това, че не следи внимателно текущите събития по света. Откривайки синхронни факти от политическия свят, като се започне от територията на ИДИЛ до президентските въпроси на Венецуела, това шоу ни предложи много мозъчна атака. Тъй като вторият сезон е излязъл от известно време и следващият е на път, нека да поговорим за Джак Райън, сезон 3.

Очаквана дата на излизане на Джак Райън, сезон 3

Във времето между '19 и '20 тази серия премина през някои драстични промени, които включват промяна в позицията на шоумейкъра. Точно след завършването на втория сезон предишният шоурънър Кюз напусна продукцията. След това Дейвид Скарпа взе титлата, но също така подаде оставка след известно време. След това дойде Пол Шойринг, но напусна малко след това поради лични проблеми, най-накрая през януари 2020 г. Вон Уилмът беше обявен за настоящия шоурънър.

И така, кога всъщност идва Джак Райън, сезон 3? Според докладите снимките са започнали през май 2021 г. и са приключили до средата на октомври тази година. Постпродукцията ще отнеме значително време. И според съветите, дадени от Джон Красински , Джак Райън Сезон 3 ще се появи на нашата цифрова платформа през второто тримесечие на 2022 г.

Актьори и екип за Джак Райън, сезон 3

Актьорският състав за Джак Райън сезон 3 ще бъде както следва:

Въпреки това, персонажът на сенатора Джим Морено няма да бъде повторен Бенито Мартинес , защото този конкретен герой е починал през предишния сезон.

Очакван сюжет за Джак Райън, сезон 3

Сезон 3 на Джак Райън ще представи Джак Райън, който се измъква от ръцете на опозицията си в Европа, тъй като е обвинен погрешно за престъпление, което никога не е правил. Сега той е преследван от ЦРУ, както и от някаква скандална международна банда. Той ще трябва да се скрие някъде и в същото време ще разследва и няколко конспирации в политическия свят. След като световната криза замъглява небето, Джак Райън може да трябва да избере или собствената си безопасност, или работата си. Освен това, Джак Райън Сезон 3 също ще реализира някои политически събития, случили се между 2020 и 2021 г.