Дата на излизане на Wonder Woman 3 през 2023 г.? Ще бъде ли рестартиране?

Въпреки много разнообразния прием към DC филми , Wonder Woman 3 беше официално одобрен веднага след публикуването на Wonder Woman през 1984 г. Warner Bros заяви на 27 декември 2020 г., че Гал Гадот ще се върне в Wonder Woman 3, който Пати Дженкинс ще напише и направи.

За третия филм „Жената-чудо“ Даяна Принс най-накрая официално се завръща на големия екран. В друго издание от поредицата на DC Comics Warner Bros започна да се развива, като Гал Гадот е главен герой и Пати Дженкинс се завръща за да композира и режисира последния запис в героичната трилогия. Warner Bros. заяви, че третият филм „Жената чудо“ ще бъде пуснат традиционно по кината.

„Щастливи сме да започнем отново с истинския си живот, тъй като феновете по целия свят продължават да водят Даяна Принс в силния откриващ уикенд на „ Жената чудо 1984 „Жените чудо — Гал и Пати — които ще се завърнат, за да завършат дълго планираната театрална трилогия“, каза Тоби Емерих, главен Warner Bros.„Жената чудо 1984“ беше гледана от мнозина у дома, но въпреки това филмът направи тежки касови колекции, дори в тази пандемия. „Жената чудо 1984“ събра 16,7 милиона долара от 2100 северноамерикански кина.

Wonder Woman 3: Предсказания за сюжет

Това е компонент за потвърждение на филма. Третият филм няма да бъде направен в миналото, за разлика от миналите филми Wonder Woman и Wonder Woman 1984. Точно така, няма да получим следващата част от миналото, и наистина Wonder Woman 3 може най-накрая да завърши историята на Даяна пред Лигата на справедливостта. Дженкинс потвърди съвременната история на 3-та част през 2019 г.  В разговор през 2019 г. с The Hollywood Reporter Пати Дженкинс отбеляза това, говорейки за финала на разказа на Даяна Принс.

Остава неясно къде приказката за Wonder Woman 3 отвежда Даяна. Гледахме я как идва и се справя с ролята си в света през предишните два филма. Във въздуха тя ще отиде следващата. Пати Дженкинс се интересуваше от заснемането на настоящата ситуация на планетата. Всъщност пандемията от COVID-19 изглежда ще има голям ефект върху филма. През 2020 г. Дженкинс информира Heroic Hollywood, че е спряла да работи по Wonder Woman 3, за да може правилно да интегрира сценария след COVID.

Спин-оф филмът, който в момента се разработва, е може би още един фактор, поради който отнема толкова време, за да се получат някои конкретни факти относно Wonder Woman 3. Дженкинс няма да режисира спинофа, а по-скоро ще включи кинематографичните аспекти на филма в третия филм. Датата на пускане на спин-офа не е известна. Така че, докато има друго съобщение, някой предполага какво ще бъде в 3-та част.