Дата на излизане на Nightmare Alley To Clash With Spiderman: No Way Home

Въведение

За нас, зрителите на филми, 2021 г. ще бъде година за сбъдване на големи мечти. Защо? Защото филми като The Matrix Resurrections или Spider-Man: No way Home, ще си проправят път до големите екрани! Но тъй като тези филми ще си направят име само защото актьорите, участващи в тях, могат да бъдат център на вниманието на всички, има няколко филма, които заслужават да бъдат признати точно като другите. Днес ще говорим за такъв филм, наречен „ Алея на кошмарите ”, който, въпреки че има някои интересни атрибути, всъщност не получава признание от хората.

Режисиран от Гийермо Дел Торо, носителят на Оскар и подкрепен от Starlight Pictures, Nightmare Alley е предстоящ шедьовър, адаптиран от едноименния роман, написан от Уилям Линдзи Грешам, през далечната 1946 г. Съдейки по сюжета и свързаната звезда актьори, можете да кажете, че този филм ще даде добра борба с другия, достоен за споменаване на 2021 г. по отношение на общественото впечатление.Дата на пускане на Nightmare Alley

Така че... Кошмарната алея е планирана за премиера изключително в кината на 17тиДекември 2021 г. Поради пандемията, която се случва през последните 2 години, много от нас вече са свикнали да гледат филми, пуснати на платформи за онлайн стрийминг, но тъй като целият свят отново се връща към проследяването, Холивуд също се подготвя за връщане към режим Театър. Сега Disney, собственикът на Starlight Pictures, обяви, че всеки предстоящ филм ще бъде пуснат в кината изключително в продължение на 45 дни, преди да бъде качен на цифрови платформи. Така че, няма онлайн „Алея на кошмарите“ за вас преди февруари 2022 г.

Актьорски роли за Кошмарна алея

Сега трябва да кажем, че актьорският състав за Алеята на кошмарите е наистина единствен по рода си, представен от Брадли Купър. Героят на Карлайл ще бъде продължен от Купър, което преди това беше направено от Тайрън Пауър. Покоряването на по-високите позиции с Купър е Кейт Бланшет, изпълняваща ролята на Лилит Ритър, менталистката, която след това става партньор на Карлайл.

И така, обобщавайки целия актьорски състав, ето списък за вас,

# Брадли Купър като Стантън Стан” Карлайл
# Кейт Бланшет като Лилит Ритър
# Уилем Дефо като Клем Хоутли
# Руни Мара като Моли
# Мери Стийнбъргън като мис Харингтън
# Тони Колет като Зина Крумбиен
# Дейвид Стратерн като Пийт Крумбейн
# Тим Блейк Нелсън като Carny Boss
# Ричард Дженкинс като Езра Гриндъл
# Холт Маккалани като Андерсън
# Лара Жан Чоростецки като Луиз
# Рон Пърлман като Бруно
# Джим Бийвър като шериф Джедедая Джъд
# Дейвид Хюлет като д-р Елруд
# Даян Бачар – Такса Такса на Birdgirl
# Дрю Нелсън – Хъмприс

Очакван сюжет на алеята на кошмарите

Сега, за да говорим за сюжета на Nightmare Alley, който всъщност е римейк на предишната версия със същото име, издадена през 1947 г., трябва да проследим оригиналния сюжет на филма, филмът от 1947 г. с участието на Тайрън Пауър заедно с Джоан Блондел, който фокусира върху възходите и паденията на менталист, Стантън Карлайл, който първоначално е започнал професионалния си живот като хищник и преди да се стреми да постигне нещо по-голямо, което само доведе него и неговия свят да се разпадне на прах.

Не можете да кажете, че този филм е нещо, което да разпознаете като някаква винтидж класика, но е абсолютно поразително да видите как филмов бегемот като Дел Торо се интересува до такава степен, че преработва цялото нещо.