Дата на излизане на доста място 3 през 2023 г.? Завръща ли се Килиан Мърфи?

Ето какво да очаквате от A Quiet Place 3, включително датата на излизане на филма, актьорския състав и известни подробности за историята. Този филм със сигурност ще предизвика кошмари на зрителите, ще има фантастичен разказ, както се очакваше от предишното издание, което беше непретенциозно за зрителите. Парамаунт намери изненадващо начало на франчайз през 2018 г., когато Джон Красински Тихо място беше похвален от критиците и се превърна в касов хит. Поради COVID-19 датата на пускане беше изместена и забавена, тъй като кината затвориха, но все пак филмът беше представен на публиката през лятото на 2021 г. Продължението отново е режисирано от Красински и с участието на Емили Блънт като Евелин Абът, която продължава да води децата си през измъчвано от извънземни съществуване, където всеки звук може да ги убие.

Очаква се актьорският състав да се появи отново в следващото продължение.

Тъй като краят на продължението беше оцелял от семейство Абот, така че публиката може да очаква повторното влизане на Емили Блънт като Евелин, Милисънт Симъндс като Регън и Ноа Джуп като Маркъс.

Всичко за сюжета.

Все още няма кадри от предстоящия филм, така че публиката трябва да изчака кратък поглед към сцените. От събирането стрелбата ще се проведе в щата Ню Йорк.

Първият филм в рамките на франчайза подхвана последствията от извънземна атака, която видя как няколко супер чувствителни същества разресват пейзажа, опитвайки се да открият плячка. Слепите извънземни имаха много умел слух, което означаваше, че ловуват на звук, а ние наблюдавахме, защото абатите се скриха във фермата си, докато чудовищата действаха в района.

Сега Евелин, изиграна от Емили Блънт, забременя и Лий в крайна сметка се жертва, за да могат децата му да оцелеят. Филмът завърши с това, че Евелин и нейната дъщеря Регън осъзнаха, че има някакъв път да победят съществата и те да извадят този метод там забележимо е сюжетът на този филм.

Сега, че е обозначен като Част 2, донякъде означава естетиката на този филм и филмът е силно свързан с основния запис.