Дата на издаване на сезон 5 на Династия; Подновяването е обявено в CW

Въведение

Адаптирайки сапунена опера от сребърен екран от 80-те години на миналия век към модерната телевизионна драма, CW свърши страхотна работа, като направи сериала „ Династия ” Започвайки с фокусиране върху семейство Карингтън, това шоу започва да открива възхода и падението на много богати, елегантни, остъклени, жадни за власт и политически развълнувани семейства в Джорджия и Атланта след това. Създаден от Сали Патрик, Стефани Савидж и Джош Шварц, този сериал е култова класическа драма, която включва всичко от вътрешни конфликти в семействата до корумпирана политическа среда.

След като шоуто беше излъчено за първи път на 11тиОктомври 2017 г., фенбазата от фенове нарасна за това шоу през годините, което следва всяка катастрофа, пред която семейство Карингтън е изправено някога. Не е нещо необичайно, че феновете се вълнуват да научат за съдбата на героите (особено на любимото момиче на феновете Фалън Карингтън) от шоуто, след като четвъртият сезон завърши с някои тревожни моменти, които караха феновете да си гризат ноктите. Така че, напълно разбираемо е, че повечето от тях вече искат да научат за всякакъв вид новини за Сезон 5. Така че... тъй като излязоха официалните новини за подновяването, нека да разгледаме Dynasty Season 5.Основен актьорски състав за Династия, сезон 5

Основният актьорски състав за Dynasty Season 5 ще бъде както следва

# Адам Хюбър в ролята на Лиъм Ридли
# Грант Шоу в ролята на Блейк Карингтън
# Даниела Алонсо в ролята на Кристъл Дженингс Карингтън
# Елиза Бенет в ролята на Аманда Карингтън
# Илейн Хендрикс в ролята на Алексис Карингтън Колби
# Мадисън Браун в ролята на Кърби Андерс
# Сам Ъндърууд в ролята на Адам Карингтън
# Робърт Кристофър Райли в ролята на Майкъл Кълхейн
# Майкъл Мишел в ролята на Доминик Деверо
# Кара Ройстър в ролята на Ева
# Сам Адегоук в ролята на Джеф Колби
# Джовани Гопради в ролята на Роберто „Бето“ Флорес и
# Рафаел де ла Фуенте в ролята на Самюел Джосия „Сами Джо“ Джоунс.

Прочетете също: Бик Сезон 6 Епизод 4 „Неспокойни лъжи короната“ Дата на пускане на CBS

Очакван сюжет за сезон 5 на Династия

Сезон 5 на Династия най-вероятно ще се фокусира върху последствията от стрелбата по Фалън. Така че е възможно да й се наложи да се лекува доста време и може би да се изправи пред кризата, в която е парализирана, ако историята следва оригиналната от 80-те години. Всичко това може да промени напредъка между Фалън и Лиъм. Този сезон може също да се съсредоточи върху трудната ситуация на Алексис и прокрадните движения на Адам, за да я арестува.