Дата на издаване на сезон 3 Noragami; Ще бъде ли последният сезон на анимето?

Шоуто Noragami, наречено по-добре ノラガミ на японски език, е адаптация на красива манга серия. Едноименната манга излезе за първи път през 2011 г. Мангата Noragami е написана от много талантливия Адачитока. Noragami е екшън сериал, който изтъква много свръхестествени концепции. Историята се върти около безименния Бог, известен като Ято, който се опитва да направи свое собствено светилище. С течение на времето се среща с Хиори Ики, нормален човек, особено ученик от средното училище. Той обещава да й помогне в замяна на 5 йени. Останете с нас, за да научите всичко за Noragami сезон 3, само тук!

Всичко за Норагами е тук долу!

Популярното аниме телевизионно шоу Noragami вече стартира два успешни сезона и 4 OVA. Поредицата е режисирана от невероятния Koutarou Tamura и е анимирана от Studio Bones. Първият сезон на шоуто имаше около 12 епизода. Шоуто стартира за първи път в Япония през януари 2014 г. От приключването на сезон 2 хората чакат да видят още един сезон от сериала. Но къде е сезон 3? Отменено ли е? Или шоуто ще бъде подновено?Ще видим ли някога Норагами сезон 3?

За съжаление, Noragami сезон 3 е много малко вероятно да се появи. Ние наистина смятаме, че ако има някакъв план за сезон 3, тогава той щеше да бъде пуснат досега. Вторият сезон на Noragami не донесе толкова голяма печалба, ако го сравним с първия сезон на сериала. Продажбите бяха наистина ниски за втория сезон. Също така един от авторите на манга сериала е ужасно болен. Публикувани са 4 тома от мангата, но не грабнаха толкова вниманието на публиката.

Все пак ни остава малко надежда за Noragami сезон 3. Така че може да имате шанс да видите Noragami сезон 3. Анимето наскоро привлече внезапно внимание на публиката и направи големи печалби тази година, 2021 г. Привлече вниманието на публиката и стана популярен. По този начин вярата от сезон 3 може да се каже със сигурност в рамките на една или две години.

Кога може да излезе Noragami сезон 3?

Все още няма новини или актуализации за официална дата на пускане на сериала Noragami Season 3. Всъщност сезон 3 все още не е потвърден. Мислим, че ако авторът на мангата се възстанови, тогава може да получим Noragami Season 3. Ако видим печалбата, реализирана от шоуто тази година през 2021 г., все още очакваме да излезе Noragami Season 3. Първите два сезона на поредицата включваха историята на манга поредицата от том 1 до 9. По този начин, за да получи съдържание за сезон 3, авторът наистина трябва да се оправи много скоро.

Къде можете да гледате шоуто Noragami?

Човек винаги може да гледа отново старите епизоди на шоуто Noragami на много стрийминг платформи. И двата сезона за Noragami Aragoto са достъпни на платформата на Funimation, а също и на Amazon Prime Video. Ако все още не сте гледали сериала, тогава какво чакате? Определено проверете поредицата в горните две стрийминг мрежи.