Дата на издаване на сезон 2 Кръв и вода; Какво се случва сега, когато Фикиле знае истината?

Кръв и вода беше моментален хит в Netflix и феновете вече настояват за втория сезон на южноафриканската драма. Действието на „Кръв и вода“ се развива в Южна Африка и изследва завладяващия етаж на Пуленг Кхумало и скандалния живот на елита на Кейптаун. Пуленг, 16-годишно момиче, се прехвърля в колежа Паркхърст след случайна среща с някой, за когото смята, че е отвлечената й по-голяма сестра. Следват шест епизода на драма, противоречия и стряскащи повествователни обрати. Зрителите естествено са нетърпеливи за допълнително съдържание. Имайки това предвид, ето всичко, което трябва да знаете за сезон 2 „Кръв и вода“, включително дата на излизане, актьорски състав, трейлър, спойлери и новини за бъдещето на шоуто и какво може да очакваме по-нататък.

Ще има ли втори сезон на Кръв и вода?

Да! Ще има трети сезон на Blood & Water в Netflix, според стрийминг услугата. Сладко видео показва, че шоурънърът и режисьор Носифо Думиса се обръща лице в лице към групата, че са били взети за втори сезон, съобщавайки новините.

Кои актьори и актриси ще се завърнат за Blood & Water през сезон 2?

Кръв и вода, сезон 2 ще върне всичките ви любими герои. Ама Камата (Пуленг), Хоси Нгема (Фикиле), Табанг Молаба (КБ), Дилън Уиндвогел (Уейд), Арно Грийф (Крис), Райл де Морни (Чад), Наташа Тахане (Уенди), Мекайла Матис (Тахира), Синди Махлангу (Зама) и Дуейн Уилямс (Марк) се завръщат.Оттогава Netflix разкри, че Гретел Финчам (Рис) ще има значително по-голяма роля в сезон 2. Приятелките на Полин Катишка Чандерлал (Полин) и Алзавия Ейбрахамс (Зейд) също ще бъдат представени на видно място.

Наличен ли е трейлър за сезон 2 на Кръв и вода?

На 23 август 2021 г. Netflix пусна тийзър за Blood And Water Season 2. Гледайте го тук:

Прочетете също: Случва ли се 6 сезон на Черно огледало? Дата на пускане през 2021 г.?

Какво може да се очаква от сезон 2 на Кръв и вода?

Кръв и вода сезон 2 все още не е обявен от актьорския състав и екипажа на шоуто. Сезон 2 вероятно ще се съсредоточи върху връзката на Пуленг и Фикиле сега, когато са открили, че всъщност са сестри, както и хората, които ги заобикалят.

Както и да научите дали Фикиле и Чад са прекратили незаконната си връзка завинаги, ако Пуленг и КБ ще останат заедно и дали Марк и Зама са съгласни да бъдат във връзка с Крис.

Финалът на сезона на 'КРЪВ И ВОДА'

Във финала на сезона зрителите очакват много изненади. И KB, и Пуленг чувстват по-силна връзка, отколкото някога са имали. Лаптопът на Пуленг е отнет и тя е забелязала странна кола, паркирана пред къщата й.

Когато Уейд и Пуленг откриват, че биологичната майка на Фикиле не може да ражда деца, те решават да го осиновят. В опит да се справи, Фикиле се изправя срещу Пуленг за това как животът й се разпада около нея. Когато ученическата чанта на Пуленг случайно разлее книга, съдържаща изображения на Фикиле, и двамата са изненадани.

Поредицата „Кръв и вода“ базирана ли е на истинска история?

Да, пиесата е базирана на истинска история, разиграла се в Кейптаун, Южна Африка. Като сериал на Netflix, създателите са имали известна творческа свобода да експериментират с материала, което е довело до някои малки промени. Сюжетът обаче наподобява този на действителното отвличане.

Това беше ужасяващо преживяване, защото звучи сюрреалистично. Zephany Nurse беше отвлечена от болница в Кейптаун, когато беше само на два дни, родена през 1997 г. Бебето изчезна и семейството го издирваше без прекъсване ден и нощ. Той никога не е бил открит! Семейството на медицинските сестри имало втора дъщеря, Касиди Медсестра, която току-що започнала ново училище, когато срещнала Зефани, която се казвала Мише Соломон.