Дата на издаване на Doors of Stone ОЧАКВА СКОРО, казва Патрик Ротфус

Въведение

Последната вноска на Хрониката на Kingkiller , Каменни врати , от автор Патрик Ротфус най-накрая получи дата на пускане. Но съжалявам да кажа, че няма да дойде тази година. Крайната дата на публикацията на Doors of Stone ще излезе скоро. Засега информацията за датите на турнето по отношение на случайните четения на Doors of Stone е налична. Подразбира се, че датите ще бъдат обединени с датата на издаване на книгата в определени градове.

Романите и филмите, базирани на митични истории, са доста популярни в света. През последното десетилетие всички са загрижени за тази една книга. Популярното телевизионно шоу Игра на тронове спечели огромна популярност, защото всички обичаме да виждаме какво не можем да постигнем, нали? Освен това автентичното Властелинът на пръстените също е там, което е боготворено от феновете от толкова години. И ние също имаме Хобит и Корникулите на Нарния в нашите ръце.Основната история на франчайза

Сериалът е разделен на три книги и се основава на митичен фентъзи сюжет. Авторът и на трите книги е Патрик Ротфус и книгите се наричат ​​изобщо Хрониката на Кингубиеца. Първата и втората част са известни сред любителите на фентъзито и те чакат повече от десетилетие, за да бъде публикувана последната и последна част. Първата книга от трилогията е озаглавена „ Името на вятъра “, а вторият е озаглавен „ Страхът на мъдреца “ и както всички знаем, третият беше наречен „Каменните врати“ през 2017 г.

И така, за какво е историята? Накратко, сюжетът се развива около герой, наречен Квоте, а митичният свят, в който живее, се нарича Темерант. Той не притежаваше никакви специални характеристики, когато се роди. Но докато порасна с времето, той научи много неща и стана най-очарователният магьосник в околността. Книгите не са само за фантазии, те представят и определен клас хора, които нарастват потенциала си с времето и настигат останалото общество.

Кога ще излезе?

Според потвърдените източници в Reddit, очакваната дата на излизане на The Doors of Stone е 8тиюли тази година. И така, всички любители на фантазиите по света го очакваха с нетърпение. но както всички знаем, че това съдбоносно освобождаване все пак не се случи! Авторът Патрик Ротфус намекна, че издаването на книгата му ще се случи скоро, но официална дата не е потвърдена от него. Тъй като от известно време щипе феновете с намеци, се очаква публикацията да се случи догодина.

Очаквани спойлери

Има книга, която може да съдържа поредица от погребения от този автор. Авторът пише: „Всички умират“ и е важно смъртта да бъде извършена правилно на правилното място. Това означава, че последната книга от трилогията ще бъде много интересна и вълнуваща, когато ще можете да я прочетете.