Дата на издаване на Baby Driver 2; Филмът ще излезе ли само в Netflix?

ВЪВЕДЕНИЕ

И така, момчета, вие всички обичате филмите за кражби, нали? сега какво ще кажете за някой екшън състезателен филм? това също е голямо да... IK. Сега, какво ще кажете за филм за обир, последван от удължено преследване на кола? по-интересно? да… ето защо, когато „Baby Driver“ на Едгар Райт си проправи път до кината, това беше блокбъстър. И от този момент феновете жадуват за Baby Driver 2.

Историята на избягал шофьор (Ансел Елгорт), който страда от шум в ушите, чиито изкривени движения на бягство на пътя придават повече на машина, отколкото на вълнуващи каскади, съдържа всички характеристики за кипене на кръвта с действие заедно със сърце -затопляща любовна история в основата си.АКТУАЛИЗАЦИИ ЗА ПУСКАНЕТО НА BABY DRIVER 2

Работата е там, че въпреки факта, че шофьорът на бебето стана огромен успех, Райт никога не е проявявал интерес да отиде за още един кръг. Знаем, че „Shaun of the Dead“, „Hot Fuzz“ и „The World’s End“ представляват трилогията Cornetto/Blood and Ice Cream, но всички те са филми, съдържащи уникални сюжетни линии. Но наскоро той изведнъж предизвика интерес към него. Ето всичко, което можем да ви предложим за „Baby Driver 2“.

Едгар Райт потвърди, че е в действие със сценария на бебето шофьор 2 за известно време (почти от 2018 г.). По това време той каза в интервю за MTV, че всъщност знае за какво ще става дума, кои хора включва и къде точно отива. Той също така заяви, че ще се върне на мястото на водача (разбира се, че това е директорският стол). „Няма да прекарам шест месеца, за да го напиша и след това да не го режисирам“, заключава той.

Освен всякакви необичайности, обикновено е необходимо Райт да пусне две последователни функции и освен това двата му шедьовра вече излизат тази година. Първият документален филм на Райт, “The Sparks Brothers,” се излъчва през юни, а психологическият трилър “Last Night in Soho”, с участието на Аня-Тейлър Джой, ще бъде проверен на този Хелоуин на октомври 2021 г. Друг проект, който Райт има в ръцете си е адаптация на романа на Стивън Кинг от 1982 г. „The Running Man“. Така че, съжалявам, че казвам това и ви карам да чакате, но реалното пускане на Baby Driver 2 няма да се случи в близко бъдеще.

„Шофьор на бебето“ със сигурност е на дъската. Сега можем просто да си изгризаме ноктите и да изчакаме да получи зеления сигнал.