Даниел Крейг ТАЙНО се среща с Ана Де Армас Слуховете накараха Рейчъл Вайс да се тревожи за брака им

За връзката на Даниел Крейг и Рейчъл Вайс

В Джеймс Бонд звезда Даниел Крейг преди това беше женен за актрисата Фиона Лудън от 1992 до 1994 г. Тя , дъщерята на двойката, е родена през 1992 г. Крейг продължава да излиза Сацуки Мичъл , обаче двамата се разделиха през 2010г.

Рейчъл Вайс и на Каубои и извънземни звездата бяха заснети да се наслаждават заедно на празниците в английската провинция през декември същата година. Двойката се ожени тайно в Ню Йорк шест месеца след като за първи път започнаха слухове за романтика. По това време Фокс похвали Уайз и Крейг за това, че пазят личния си живот дискретно, разкривайки, че останалата част от групата е разбрала за връзката им „по-късно“. Няколко години по-късно актрисата от „Любимото“ обясни защо е добре да пазят брака си скрит. идея 'Той е твърде известен...' Трябва да пазите брака си. Когато си млад, казваш всичко на приятелките си. Едно от най-хубавите неща за това да не си юноша е да не се налага да споделяш всичко. Тази врата се затваря след като се ожените. „Публиката си тръгва, а ти си сам“, каза Вайс пред списание More през януари 2018 г. Вайс и Крейг обявиха, че очакват първото си дете заедно през същата година, а актьорският състав на Наследството на Борн по-късно избухна за подготовката за бащинство.' Ние сме готови. Тя каза на E! Новини през април 2018 г., че е „много развълнувана“.Нещата основно дойдоха на мястото си, след като Де Армас възобнови снимките с Крейг. „След като се срещнах с Даниел по-рано на снимачната площадка на Knives Out и се разбирахме толкова добре, нямаше неловкост, когато дойдох на снимачната площадка на Бонд“, отбеляза тя. 'Беше невъзможно да се разчупи леда.' Беше наистина просто и ясно.” Де Армас също с облекчение научи, че Крейг ще продължи да играе 007, когато тя се присъедини към франчайза. „При всички тревоги и натиск да отида да снимам филма, бях изключително възхитена (той беше там…)“, каза актрисата пред списание Flaunt. „Винаги е необичайно в първия ден на филм, когато пристигнеш и всичко е чисто ново. С Бонд има екип, който е работил по предишни филми за Бонд, така че всички са запознати един с друг – а аз съм новият човек! Да имам Даниел до мен след Knives Out беше голяма помощ.”

Така че Ана и Даниел са просто добри партньори и изобщо не се срещат тайно. Даниел просто подкрепя Ана и така че няма нищо твърде притеснено и за Рейчъл относно брака им.