Даниел Крейг ИЗНЕМАВАНЕТО на Рейчъл Уайз с Ана Де Армас е ТРУДОЖНО за кариерата му, разбивка на слухове

Докато Даниел Крейг вече не е част от марката Джеймс Бонд, той остава предан на партньора си Рейчъл Вайс , някой, с когото е свързан от 2011 г. Даниел и Рейчъл имаха наистина проста сватба през 2011 г. Повечето влюбени избират разкошни места, подготвят подробни места за сядане на знаменитости и излизат напълно с всичко - от декорации до дрехи, но минималните сватбата беше точно обратното. Феновете не са виждали снимки от сватбата, както може да очаквате, но сме сигурни, че звездите изглеждаха зашеметяващо, както винаги. Колкото и проста да беше тази сватба, но дългосрочната им връзка се оказа крайъгълен камък за всички други холивудски двойки.

Актрисата разкри в дискусия със списание ES, че самата тя никога не е вярвала, че ще се омъжи по всяко време. Двойката има дъщеря заедно, но те решават да я държат далеч от светлината на прожекторите и са запазили името й в тайна. С личния си живот двойката е доста потайна. Първоначално двойката се срещна през 2010 г., докато снимаше за Dream House. Само няколко месеца след като се запознаха с актрисата, разведена със съпруга си, Дарън Аронофски с когото имала и син. Даниел Краг, който участва в Джеймс Бонд, преди е бил женен за актрисата Фиона Лаудън от 1992 до 1994 г. Ела, дъщерята на двойката, е родена през 1992 г.Даниел Краг и Ана де Армас са работили заедно във филми като Извадете ножовете и Няма време за умиране . Даниел Крейг сега се радва на приключването на десетгодишния си мандат като 007 в блокбъстър поредицата за Джеймс Бонд. На последното му турне той е придружен от актрисата Ана де Армас, която е сегашното момиче на Бонд. След излизането на No Time To Die, феновете отбелязаха нарастващо приятелство между тях. Първо актрисата отхвърли предложението да работи с Даниел в Knives Out. Въпреки това, след като премина внимателно през сценария, тя беше готова да направи филма.

В предстоящия 25-и филм за Джеймс Бонд суперзвездата Даниел Крейг има Ана де Армас като своя романтична главна роля. Въпреки това няма официални съобщения за предполагаемата афера между Даниел Краг и Ана Де Армас. Тези слухове не биха имали ефект върху красивата връзка между Даниел и Рейчъл.