Дали Machine Gun Kelly ТАЙНО ИЗРЕЖИ Меган Фокс по време на AMA 2021?

Картечница Кели или Колсън Бейкър, който е известен с изключителните си умения в рапиране, пеене и актьорско майсторство, в момента се среща с актриса и модел Меган Фокс .

Двойката потвърди връзката си още през юни 2020 г., когато рапърът се обърна към своя Twitter и туитира, че той нарича модела своя приятелка, като по този начин поставя етикет на връзката им.

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО?

Оттогава двойката никога не е пропускала да стои далеч от светлината на прожекторите, независимо дали става дума за техните PDA или появата им в вечери за награди заедно. Дуото се срещна за първи път на снимачната площадка в полунощ в Switchgrass, където славата на трансформатора вече беше омъжена и певицата беше отдадена на някой друг. Но скоро след развода на Меган, двамата бяха забелязани да се сближават до 15 юни миналата година, когато дадоха първия си PDA в Лос Анджелис, като по този начин потвърдиха, че са повече от приятели.

Меган беше забелязана и в музикалното видео на „Drunk Face“. Двамата дори бяха забелязани да празнуват рождения ден на Кели през април, след което певицата дори даде голям PDA в музикалната награда на Billboards, където рапърът я нарече своята душа-близнак. Наскоро колегите от Midnight in the Switchgrass дори бяха забелязани във VMA, държащи се за ръце и даващи големи двойки голове.

ДВАМАТА ЛИ СЕ РАЗДЕЛИХА?

Но случилото се наскоро AMA подкрепи някои големи слухове за това, че двамата тайно прекратяват връзката си. Нека разберем повече за Слуховете и истината зад тези слухове.

Годишните американски музикални награди отбелязаха своята 49-та година на 21 ноември 2021 г. с някои популярни лица. Славата на Bloody Valentine също беше забелязана да присъства на AMA тази година и феновете очакваха той да се появи с приятелката си Меган Фокс по модела на VMA 2021. Този път обаче не се получи според очакванията на феновете. Това разпали слуховете двамата да се оттеглят и това беше причината за отсъствието на актрисата. ЗНАЧИ РАЗПЪЛНАХА ЛИ СЕ? КОЙ БЕ ВИДЯН ДА ПОСАСЯВА НА AMA С РАПЪРА? Е, копайте по-нататък, за да разберете дълбините на истината зад слуховете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Меган Фокс (@meganfox)

Machine Gun Kelly беше забелязан да присъства на AMA тази година с 12-годишната си дъщеря Кейси, която рапърът споделя с бившата си приятелка Ема Кенън. Двамата бяха забелязани в изцяло черни облекла и очевидно се побратимяваха, давайки на всички големи цели баща-дъщеря. Кейси беше забелязана да носи черно едно парче, което го съчетава със златна верижка и черно портмоне. Певицата пък завърши черното си облекло със сребърно деколте и черни ботуши.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Blonde Don (@machinegunkelly)

Причината за отсъствието на приятелката на певеца беше свързана с раздялата на двамата. Но слухът се оказа неверен от представителя на актьора, който заяви на шеста страница, че причината за отсъствието й е служебният й ангажимент, тъй като в момента снима филм в Европа и по този начин не може да нагласи музикалната вечер с гаджето му. Бъдете сигурни, че нищо нагоре и надолу не е загатнато от дуото и всичко изглежда доста нормално засега.