Дали Хейли Болдуин е в ЗЛОВЪЗНА ВРЪЗКА с Джъстин Бийбър? Ето защо мислим така

Въведение

Според слуховете и докладите, Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин ще се разведат, защото по различни причини, включително възрастта им и психичното здраве на Джъстин Бийбър. Този септември Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин отпразнуваха отново годишнината от брака си през септември. Независимо от това, има няколко слухове, които шепнат, че скоро ще се разделят. Независимо от това, трябва да приемаме тези видове клюки с минимално значение.

Така че защо много хора имат такива мисли? Ето кои са слуховете, които могат да бъдат причините за проблема в отношенията на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин.

Твърде млади ли са Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин за брачна връзка?

най-популярното мнение, което хората там вероятно имат за евентуалния развод на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин, се дължи на младата им възраст. Когато тези двамата се ожениха, Джъстин беше на 24, а Хейли на 22. Тонове хора, които очакват с нетърпение как ще приключи връзката им, смятат, че са били твърде млади, за да се оженят без никакво съмнение. Освен това Бийбър и Болдуин често са маркирани като незрели.Селена Гомес винаги е там

Ако говорим за Селена Гомез , има много хора, които вярват, че Джъстин Бийбър никога не се е преместил от бившата си. В крайна сметка тези двамата излизат от тийнейджърските си години. Освен това много хора вярват, че Селена е била първата любов, Джъстин. И е трудно да забравим за първата любов. Така че просто не свършва. В този контекст те също така изискват да не можете просто да преминете с него и да продължите незабавно.

Проблемите с психичното здраве на Джъстин Бийбър

Подправяйки цялото усещане от разделянето им, ето още една клюка, която засяга Джъстин Бийбър, борещ се с психичното си здраве, което някои хора в кариерата на тази поп звезда наричат ​​затишие. През последните няколко години тонове статии и таблоиди силно критикуваха психичното състояние на Джъстин. Много от тях дори намекнаха, че брачните отношения на Бийбър и Болдуин са станали болезнени заради това. Говори се също, че те се срещат с брачен съветник по отношение на вътрешните си проблеми.

Честото положение на борда и извън борда го прави лошо

според много мнения крехкостта на основата на връзката им, честите им връзки на борда и извън борда не оказват добро влияние върху дълголетието на брака им. За кратко през 2016 г. тези двамата излязоха. В интервю за Vogue и двамата разкриха, че се е случило някакво предателство и че това е проблем, по който все още работят по това време.

В действителност е съвсем ясно, че Болдуин и Бийбър са дълбоко привързани един към друг. Дългогодишното им приятелство очевидно са осигурили солидна основа за по-нататъшната им връзка да се заздрави. Може да изглежда малко странно отвън, но близките им хора са били изумени колко добре си пасват Болдуин и Бийбър. Авторът на статията на Vogue дори отбеляза, че двете са почти напълно съвместими.