Дали A$AP Роки изхвърля Риана за изневяра с него, обясниха слуховете

A$AP Роки и Риана се срещат вече почти година. A$AP Rockey потвърди това в интервюто за GQ и където нарече Rihanna The One. Той каза на GQ, че се чувствате сякаш сте били с толкова много хора и след това сте с един човек, което се равнява на всички онези хора, които той каза на GQ.

A$AP Роки и Риана са вече повече от десетилетие и докато понякога правеха услуги един на друг и посещаваха събития заедно, но това стана по-ясно, когато и двамата отидоха на шоу за награди заедно и започнаха да се появяват слухове че двойката се среща през цялото време.Но Риана изчисти това веднъж завинаги, когато A$AP Rocky й изпрати DM и я попита за бременността й. Риана каза, че няма шанс да е бременна в момента и нейният фен я попита дали може да дойде на нейното бебешко парти и Риана й каза, че „тя не беше там през последните 10 душа, шегувайки се и каза като всяка година, че искат да видят бременна е.'

Но Риана също каза в интервю, че обича да бъде майка и на 42 години ще има 4 деца и ако това не е възможно, тя все пак би искала да има деца. Тя също така каза, че обществото е наложило такава норма, че една жена може да има деца без баща, обществото вижда тази жена по различен начин.

Но точно сега В края на ноември започнаха да се разпространяват слухове, че A$AP Rocky може да зареже Риана, защото тя му изневерява през цялото време с някого. И ние сме тук, за да обясним тези слухове.

Досега нито A$AP Rocky, нито Rihana са били виждани отделно един от друг, все още прекарват време един с друг и могат да бъдат видени да се мотаят с всеки, наслаждавайки се на разговорите и разговора и се смеят един на друг.

Връзката им все още е нова за тях, но те се познават доста добре и дори са работили един с друг през последното десетилетие в няколко кампании и музикални видеоклипове.

Докато Риана е имала много връзки и дори много песни дори за нея Дрейк но никога в живота си не е била наричана измамница, тя е родена певица и винаги е било известно, че кара хората да мислят по-трудно, отколкото трябва, когато хората я напуснат.

Накрая тя каза, че може да пусне песен през 2021 г.