Далас Каубойс срещу Стийлърс: Какво научихме – Doms2cents

Футболът се завръща отново, както и неограничената дискусия повече от изложби от новодошли и отново - завършете списъка с играчи, надяващи се да получат място в групата. Значителни фигури от типичните заподозрени не отидоха с групата. Тези, които наистина се оказаха, не се забавляваха или не играха в невероятно ограничен стил. Уверете се, че просто вземете прекрасното, което виждате, с малко предпазливо конструктивно размишление. Ужасният с възприемчиви перспективи за подобрение и напредък. Нови деца в блока, които имат първоначалния си стил на действие в НФЛ и нервите, които придружават това, смесени с аспекта, че едва ли ще се изправят срещу допълнителен пребиваващ противник предвид този миналия сезон. Подхожда на известна ръжда и на редовни ранни предсезонни провали. С всичко това, което беше обяснено, имаше игра, извършена и точно ето няколко проблема, които получихме от Далас Каубойс за реализирането на техния 1-ви предсезонен мач срещу . Питсбърг Стийлърс.
Разгледайте също – още едно време на живот 2: сюжет, твърдо съдържание и дата на пускане
Младежите корнербекове не се страхуват.

Келвин Джоузеф и Нахшон Райт завършиха хвърлени в огнището в противовес на част от висококачествения екстензивен колекционер, натрупващ се на Steelers. Те не трепнаха и Реджи Робинсън II се намеси и се намеси в редовното си затруднение като защитник в корнер. Това беше оптимистично по отношение на младежкото развитие на мястото. Двете деца се представиха с висока степен на сигурност и показаха, че не се страхуват от тържеството. Джоузеф тотално изживя спокойно нощно време, тъй като не беше посочен съществено от никакви индикации. И все пак младият новобранец получи стартовите и потвърдени способности, като защити с облекчение всяка прилика на Чейс Клейпул. Атлетичните способности, за които Далас Каубойс копнея, когато го избраха.

Райт беше страхотен във визуалния си вид и много се чувстваше, че е един от атрибутите на вечерта за Далас Каубойс. Райт използва дължината си за възможната си печалба и демонстрира нетърпение да бъде действително физически на линията на схватка и преследване при работа с транспортьори на топки. Подобрението на Райт е важно, тъй като неколцина смятат, че Далас Каубойс може да са достигнали доста идеално навреме, за да го издигнат. Вероятно Райт да продължи да напредва и да интригува. Ситуацията с ъглов бек може да бъде очарователно учудване, което се натиска предварително.
Сделката с дълбочината е предизвикателство.Беше хубаво да видя как Ла’ел Колинс получава представители и да се наслаждава правилно на своето конвенционално RT местоположение. Като каза това, извън Колинс беше интензивна нощ за останалите дръжки на Каубоите. Tyron Smith предаде тази игра, което накара Ty Nsekhe да започне в LT. Nsekhe беше разочарован в дебюта си в Dallas Cowboys , тъй като той се отказа от належащ проблем и уволнение при последователни игри, което в един момент предизвика забавен тласък в RedZone.
Освен това Брандън Найт и Терънс Стийл наблюдаваха игровото време и не бяха особено големи. Двамата се отказаха от натиска и се бореха в увереност до края на нощта. Докато мачът напредваше, вие определено наблюдавахте битката за прехвърляне на топката. Макар че това може да е стандартно в предсезонната подготовка, то е свързано с това кога куотърбекът функционира през целия си живот в много игри в движение.
Мика Парсънс = както е публикувано.

Избраният от 1-ви кръг на Каубоите забеляза първоначалното му действие в играта поради факта 2019 и той не се разочарова. Парсънс приближаваше цялата топка и потвърждаваше изключително темпо. Атлетичните способности го накараха да се разглежда като идеалната вероятност за защита в тазгодишния драфт. Можете да видите сигурността и футболния коефициент на интелигентност, който притежава, тъй като му е поверено да урежда крайните заключения в отбора. Това потвърди в случая, че той се справи с тези видове безупречно. Потенциалът му ще позволи на Далас Каубойс да бъдат доста по начина, по който го изпращат. Той има всички възможности да бъде истинско защитно оръжие за Дан Куин и този страж. Допълнителните повторения и много повече спортно движение само още повече ще затвърдят работата му и резултата, който ще има в този отбор, който натиска предварително.
Рико Даудъл представя защита, за да запази три работещи бека.

Рико Даудъл беше прекрасен срещу Стийлърс и демонстрира, че е още едно разумно враждебно оръжие за Каубоите. Даудъл си играеше с взрива, рязкостта и категоричността, които трябва да постигнете в гърба си за джогинг. Даудъл завърши играта с осем предавания за 43 ярда и две събирания за 16 ярда. Без значение дали придобива спадове от бекфилд или не показва скоростта на следващото ниво. Даудъл показа потенциала да напише Езекиел Елиът и Тони Полард в случай, че е необходимо. Даудъл току-що наблюдава 13 снимки на движение в последния сезон и голяма част от неговото въздействие ще се усети в необичайни групи. И все пак има голяма вероятност той да продължи да заслепява и да напредва. Далас Каубойс няма да могат да не определят как да го поставят в списъка с 53 човека.
Следващият предсезонен мач на Далас Каубойс е на тринадесети август, за разлика от Аризона Кардиналс и с допълнителен предсезонен отдих идва още една възможност за изследване на екипа на този сезон.