Дакота Джонсън ВСЕ ОБИЧА Крис Мартин и ще му се върне, ако иска

Въведение

Дакота Джонсън и Крис Мартин имат връзка от 2017 г. и очевидно се говори, че и двамата са се разделили. Докато Дакота Джонсън е човек, който не се свени да признае връзката си. Тя е известна с популярната си роля в 50 нюанса сиво . Крис Мартин е известен член на групата Coldplay . Преди да влезе във връзка с Дакота Джонсън, Крис беше женен Гуинет Полтроу . Дакота Джонсън и  Крис Мартин са били заедно в изолацията и се говори в началото на 2021 г. Те са решили да се сбогуват един с друг и да се разделят. Докато бяха решили да се сбогуват един с друг, но все пак изглежда, че Дакота Джонсън не е работа. Крис Мартин и е готова да го върне, ако реши, че иска да се върне при нея.

Какво мислят техните фенове за това, че ще се върнат заедно?

Приятелите имат смесени реакции и смятат, че не трябва да се събират, тъй като не се получи първия път, така че няма да се получи и втория път. Но феновете имат и други мнения, които смятат, че двойката изглежда много страхотно заедно и трябва да се върнат. Пристигате там възможно най-скоро, тъй като те биха искали да ги видят да се мотаят заедно и че Дакота Джонсън е наистина щастлива с Крис Мартин.Ами слуховете, че все още са заедно?

Когато е вярно, че се виждат заедно, понякога от време на време, но това е само те наваксват, тъй като не са в лоши отношения един с друг. Те просто знаят, че връзката им не се е получила, така че все още обичат да се виждат като приятели и от време на време обичат да са в компания един на друг. Въпреки че мнозина вярват под капака, те тайно се срещат един с друг и искат да покажат връзката си на света от сега.