Даймънд Браун е ОТВРЪЗАН от Крис Браун, че се опитва да СКРИЕ, че има бебе с нея

Американски певец и автор на песни Крис Браун скоро ще става баща за трети път. Въпреки че изглежда, че той не е наистина доволен от майката на третото й дете. Майката е нейната бивша приятелка, според слуховете, Диамантено кафяво .Diamond Brown е модел на Instagram. Тя беше забелязана с Крис Браун през 2019 г. И двамата бяха заснети заедно, докато пътуват от медиите. Той също така често беше забелязан да коментира публикациите на модела. Приблизително по същото време той също очакваше дете от бившата Амика.

Въпреки това се спекулира, че той е доста отвратен от нея, тъй като тя се опита да скрие бременността си от него. Докато бъдещата майка щастливо парадира с бебешките си подутини в новата си публикация в Instagram, която не върви много добре на Крис. Моделът позира в бяла рокля, обгърнала бебешката си подутина. Само преди няколко седмици беше уредено парти, което показва, че бебето скоро пристига. Тя публикува снимката, че е благодарна за малките неща в живота си.Откакто феновете видяха публикацията й, те питат Крис и Даймънд за бащата на детето и също ги поздравяват. Въпреки че на Крис не му е приятно. Говори се, че той блокира няколко потребители, които го поздравиха.Междувременно по отношение на работата се очаква R&B певицата да подпише сделка с музика за контрол на качеството. Последният му албум беше издаден през 2019 г., в който участваха няколко изпълнители като Drake, Nicki Minaj, G-Eazy и др. Това беше не. 1 в класациите на Billboard 200.

Крис ще става татко за трети път. Той има първото си дете от бившия Ния Гузман . Тя е модел и скоро ще бъде медицинска сестра. Тяхната първородна беше дъщеря през 2015 г. на име Royalty, която сега е на 7 години. Ниа и Крис са приятели от дълго време, но след като се появи проблемът с попечителството на детето им, имаха малък разрив.

Откакто тя обяви бременността си през септември тази година, феновете не могат да запазят спокойствие. Въпреки това 23-годишната манекенка все още не е направила изявление за бащата на детето си. Феновете също я предупреждават да стои далеч от майката на второто му дете, която е Амика. Феновете й казаха, че бившата му е болна и груба.Всички чакат Даймънд и Крис да направят публично изявление за детето си. Това е доста очаквано от феновете, тъй като те не могат да запазят спокойствие да знаят за третото дете на Крис.