Дъщерята на Ед Шийрън е на СМЪРТНО ЛЕГЛО и сериозно БОЛНА, лекарите правят всичко, за да Я СПАСЯТ

Световноизвестен певец и автор на песни Ед Шийрън е положителен тест за COVID-19. Колкото и да е тъжна новината, беше потвърдено също, че неговата малка дъщеря Лира, която е само на една година, също е била положителна за COVID-19. Съпругата на певеца Чери Сиборн обаче не е положителна за смъртоносния вирус.

Ед Шийрън каза, че се е изолирал заедно с дъщеря си. Но това трябва да е много трудно за него и като баща, и като човек, който е бил засегнат от вируса. Освен това е трудно да държим бебето далеч от майка й, съпругата на Ед Шийрън Чери, която не може да бъде с тях, тъй като е била отрицателна за Corona Virus.Певицата обаче вижда положителна страна в това. Той казва, че не прекарва много време с бебето си заради напрегнатите си графици. Но сега той може да остане с нея 10 дни наред.

Ед Шийрън и съпругата му Чери посрещнаха бебето Лира Антарктида през септември 2020 г. И Ед също беше планирал да я вземе със себе си на световно турне, но това може да почака за известно време. И Ед Шийрън ще трябва да пренасрочи плановете си сега. Той също така пусна официално изявление на официалния си дръжка в Instagram. Ед Шийрън също щеше да се появи в следващия епизод на Saturday Night Live Season 47, но изглежда малко вероятно в тези ситуации.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ed Sheeran (@teddysphotos)

Като се има предвид това, се надяваме, че Ед Шийрън и бебето Лира се оправят скоро след периода на изолация без никакви сериозни усложнения. Продължавайте да следватеДоминик Клеърза повече актуализации.