Д-р Стоун Глава 219 Прочетете онлайн и дискусия

д-р Стоун Глава 219 е готова за стартиране! Да, главата е точно зад ъгъла. Досега получихме 218 глави от хитовата манга приказка. И сега с нетърпение очакваме да прочетем глава номер 219 от поредицата манга! Феновете са силно развълнувани да разберат какво се случва по-нататък в приказката. Останете с нас, за да научите всичко за д-р Стоун, глава 219, точно тук!

Какво се случи в предишната глава на д-р Стоун? Вземете предварителен преглед на глава 218, точно тук!

Преди да продължим напред, направете бърз преглед на предишните събития! Глава 218 на д-р Стоун отвори някои нови неща за нас. Chrome най-накрая успя да получи вдъхновение, за да постигне целта си! Скоро той ще започне работата си по проекта за двупосочна ракета! За да изпълни плана си, той решава да проведе конференция и помоли всички да се присъединят към нея.Но изглежда, че Сенку и д-р Ксено не са толкова убедени в плана на Chrome! И двамата смятат, че проектът ще бъде загуба на пари, тъй като е много рисков за цялата група. Chrome изслуша всички съмнения и възражения спокойно. Но скоро показва на целия екипаж кратка демонстрация на своя план. Той гарантира на всички, че неговата двупосочна ракета ще бъде успешна на всяка цена! Така бавно и стабилно всички членове на групата се убеждават в плана. Сенку и д-р Ксено също колебливо се съгласиха относно плана. Но проблемът все още не е приключил, тъй като те ще разполагат с много материали, за да накарат ракетата да работи! Те също имат строг график! Нека не отлагаме повече и да преминем направо към основната дискусия на нашия ден!

Кога ще излезе д-р Стоун, глава 219

Знам, че любителите на мангата чакат да прочетат какво се случва по-нататък в приказката за д-р Стоун! Е, има добри новини за всички вас! Глава 219 вече е само на няколко дни от вас! Да, д-р Стоун Глава 219 е готова и е планирана да бъде пусната тази неделя! Чухте правилно, следващата глава от мангата ще бъде пусната на 21 ноември 2021 г. Сега е само на 3 дни от вас!

Следващата приказка определено ще ни покаже изпълнителния план на групата! Ще видим как групата работи по плана на Chrome за изграждане на двупосочната ракета! Ще успеят ли в плана си?

Прочетете също: One Piece Глава 1032 Прочетете онлайн и актуализации на датата на издаване

Можете ли да прочетете д-р Стоун глава 219 онлайн?

Знам, че любителите на манга искат да знаят дали могат да четат тази конкретна манга онлайн или не! И така, ето го, мангата няма официален уебсайт. Но има някои сървъри на уебсайтове, които стартират мангата онлайн! Можете да разгледате д-р Стоун Глава 219 онлайн на официалния уебсайт на Shonen Jump+. Най-новите актуализации и подробности за главите на мангата също се публикуват чрез платформата на VIZ Media! Можете също да разгледате онлайн списанието на Shueisha, за да прочетете мангата онлайн!