Д-р Стоун Глава 218 Прочетете онлайн и дискусия

д-р Стоун е популярна манга и тази, която, когато стартира, преподава много неща, както и държи всеки на ръба какво може да се случи и какво не може да се случи. със сигурност  Харесваме как героите са изградени в историята един след друг, всеки прави всичко възможно, за да разреши мистериите на вкаменяването. И така, кога излиза д-р Стоун, глава 218?

Д-р Стоун е манга, която започна от училище и внезапно поради  масов взрив внезапно Вкаменяване се причинява от това, че дори целият свят спира и всеки в този свят става камък и бавно след стотици години хората започват да се обезкаменяват, което означава, че разбиват своя каменен слой и виждат света, който се е променил по много начини.

Всъщност има много за обсъждане, но ще запазим статията проста.Това е мястото, където д-р Стоун, известен още като Сену, прави запис и е показано, че как е получил обезкаменения и започва пътуването оттогава към разрешаването на мистерията на сертифицирането.

Прочетете също: Spy x Family Глава 56 Прочетете онлайн и дискусия

Но д-р Стоун Глава 218 може да внесе малко светлина върху това какво ще се случи и всички неща, които са възможни за тях да направят двупосочно пътуване, но времето им изтича да отидат в космоса.

Досега сме виждали героите да правят невъзможните неща по пътя си и можем да се надяваме, че в д-р Стоун глава 218 ще се случи нещо невероятно, защото не искаме любимите ни герои да умрат.

Спойлери напред!

Има възможност героите да отидат и да извлекат информацията, като всъщност не правят две совалки, а вместо това шушулка, която ще бъде достатъчна, за да ги пусне в морето. от там те могат безопасно да се върнат обратно на земята.

или

Те могат просто да попитат човека дали има нещо за връщане и всичко.

Това е всичко за сега.

Със сигурност ще ви актуализираме, когато имаме последните новини за д-р Стоун, глава 218.