Cyberpunk 2077 най-накрая се завръща в Playstation Store на 21 юни

CD Projekt Red, студио за производство на игри, обяви възстановяването на Cyberpunk 2077 в PlayStation Store, след като Sony отново изтегли играта от платформата, след като потребителите на PlayStation я разкритикуваха за недостатъци и трудности малко след пускането й. Cyberpunk 2077 ще се завърне в PlayStation Store след няколко дни, на 21 юни 2021 г., според изявление, публикувано на официалната страница за обявяване на CD Projekt Red. Изданието за PlayStation 4 на Cyberpunk 2077 е премахнато от магазина на PlayStation за повече от 180 дни след оплаквания от геймъри на PlayStation.

Клиентите на PlayStation 4 и PS5 скоро ще могат да закупят цифровото издание на Cyberpunk 2077 от PlayStation Store, шест месеца след като Sony Interactive Entertainment (SIE) извади от употреба ролевата игра. CD Projekt Red разкри в регулаторно известие, както съобщава Eurogamer, че Cyberpunk 2077 ще бъде пуснат в PlayStation Store на 21 юни.

Cyberpunk 2077 се завърна в дигиталния магазин на Sony след пускането на много големи пачове и актуални корекции от разработчика CD Projekt Red. Стотици проблеми бяха отстранени в последните надстройки и производителността на играта на конзолите от последно поколение беше подобрена.В началото играта имаше много проблеми и много потребители на PS4 и Xbox One имаха сериозни проблеми с производителността. Microsoft също издаде възстановяване на средства, но вместо да премахнат страницата на магазина на Cyberpunk 2077, те отправиха предупреждение относно възможни проблеми с производителността на Xbox One.

От декември CD Projekt Red пусна множество актуални корекции и големи пачове за Cyberpunk 2077. Дори и да не работи толкова гладко на PS4, колкото Sony се надяваха, RPG изглежда е в достатъчно добра позиция, за да задоволи Sony.

През януари Iwiski издаде по-обширно извинение и CD Projekt разкри дългосрочна стратегия за коригиране на Cyberpunk 2077, като се започне с чифт големи пачове, насочени към подобряване на производителността, справяне с проблемите с играта и разрешаване на безброй сривове.

CD Projekt Red прекара над десетилетие в Cyberpunk 2077, който описва като дългосрочна инвестиция, която ще може да продава за „години напред“. Вместо да създава дискретен мултиплейър компонент, студиото е решило да се съсредоточи върху интегрирането на онлайн функционалност във всичките си игри. Въпреки това, през втората половина на тази година, той обеща допълнително съдържание за кампанията за един играч на Cyberpunk 2077, както и голям ремонт за нови конзоли, включително PlayStation 5.

Етикети2077 г киберпънк игри Конзола за игри