Човекът-мравка 3: Бил Мъри ИЗТЕЧЕ ТАЙНАТА си КАМЕО в Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Въведение

Бил Мъри е разкрил, че ще бъде част от Човекът-мравка и осата: квантумания екипаж. Актьорът Бил Мъри е един от най-признатите актьори, присъстващи в момента в Холивуд, и е изпълнил ролята си в множество първокласни филми като Ден на мармота , ловци на духове и Изгубени в превода , и много други, които са изключени. В момента можем да го видим по кината в „ Френската депеша “ на Уес Андерсън и той има планове да се завърне в снимачната площадка Ловец на духове: Отвъдното който се планира да излезе по кината по-късно тази година.

Това не е първият път, когато Бил Мъри влиза в света на франчайз филмовото производство, но за съжаление резултатът от усилията му не му се отплати по очакван начин. Той силно се сблъска с Люси Лиу на снимачната площадка на филма ' Ангелите на Чарли ,“ и поради това в крайна сметка той беше поставен в черния списък от продължението. Той се оплаква, че се е забъркал с Гарфийлд филми и се подписа само с първата част, тъй като смяташе, че авторът на черновата е един от братята Коен. Независимо от това, той направи своята роля и в двата филма за Space Jam и след това озвучи ролята на Baloo във филма „ Книгата за джунглата ” още през 2016 г. Всички тези филми се превърнаха в блокбъстъри и касови хитове. Но да кажем факта, Мъри никога не е опитвал нещо подобно (филми за супергерои). Но тъй като времето се променя, този факт също се променя съответно.

Какво каза Бил Мъри за участието си в Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

Според интервюто му за Frankfurter Allgemeine, немски вестник, Мъри разкри, че взема активно участие в предстоящ филм на Marvel. Въпреки че не се отказа от никакви имена, той се позова на предишния филм на режисьора, Get In On, потвърждавайки, че филмът ще бъде Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

В момента продължават снимките на Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Премиерата на филма е насрочена за 28тиЮли на 2023 г. Ще станем свидетели на първата поява на Канг Завоевателя (в ролята на Джонатан Мейджърс ) след като бях дразнен в последния епизод на сериала MCU ‘ Локи .’ Засега подробното описание на сюжета не може да бъде намерено и не можем да кажем със сигурност дали актьорите от предишните филми като Джуди Гриър и Боби Канавале ще се завърнат по този повод. След като чуем новините, че Мъри се присъединява към актьорския състав, можем да нарисуваме нов облик на зависимостите и развитието на сюжета на предстоящата трета част от Ant-Man франчайза.

Тъй като Мъри потвърждава еднократното си участие в MCU, шансовете му за главна роля във филма или франчайза са малки и може да е небрежно интро като Мат Деймън в Тор: Рагнарок . Като се има предвид участието на Канг Завоевателя в развитието на сюжета на този филм, Мъри вероятно ще бъде актьор от някъде в историята, където герои или злодеи го срещат, както във филма на Бил и Тед. Мъри си направи име в камеото, което зарадва публиката в Zombieland през 2009 г., така че същият вид на героя Ant-Man и Wasp: Quantumania можеше да разяде публиката.