Cobra Kai сезон 4 е напълно готов за завръщане! Познайте датата на излизане, актьорския състав, трейлъра и други подробности

Cobra Kai, спин-оф на Original 80’s Karate Kid, се поставя в наши дни, които започнаха своето пътуване от YouTube premium. Сега това е едно от най-големите заглавия в оригиналната гама на Netflix. След като приключи своите 3 сезона, шоуто сега се завръща с чисто нов сезон 4 през декември 2021 г. То връща Джони и Даниел, които се завръщат, за да се състезават с Dojos. разпалвайки старите им съперничества. Шоуто получи добър отзвук и също така е номинирано за наградите „Еми 2021“ в категорията „най-добър сериал комедия“, както и за три други престижни категории награди.

ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ И РАЗБИРА НА ТРЕЙЛЪРА!

Новият сезон беше обявен от Netflix на 5 август 2021 г., за да бъде пуснат през декември 2021 г. Точната дата обаче все още не е известна. Говорейки за трейлъра, той апелира към зрителите да „Закопчайте ги и завържете коланите си, тъй като този сезон вероятно ще отведе карате на най-голямата сцена, където се раждат легенди“. Той също така показва как главните герои репетират, докато се подготвят за „ Турнир на всички долини“. Той също така дава поглед върху сцена от сезон 3, където ЛаРусо каза на Али Милс, че Даниел и Джони „се борят за душата на долината“.

Ето, идва трейлърът, вижте!Сезон 4 беше подновен много преди сезон 3 да излезе на екраните. Първият епизод от сезон 4 е озаглавен „ Нека да започнем '. Написан е от Джош Хийлд, Джон Хървиц и Хейдън Шлосберг.

ДА СЕ ЗНАЕМ С АКТИСАТА!

Сериалът е готов да върне към повечето познати лица. Даниел ЛаРусо, Уилям Забка, Мартин Коув, Ксоло Мариедуена, Танер Бюканън, Мери Маузер, Джейкъб Бертран, Джани Деченцо, Пейтън Лист, Кортни  Хенгелер и Ванеса Рубио.

Новите лица ще бъдат Томас Иън Грифит (в ролята на Тери Силвър, Джули Пиърс, Далас Дюпри Йънг и Уна О’Брайън.

Шоуто е продуцирано от Sony Pictures Television. Написан е от Джош Хийлд, Джон Хървиц и Хейдън Шлосберг чрез тяхната продуцентска компания Counterbalance Entertainment. Те са и изпълнителни продуценти на шоуто.

ВЪЗМОЖНА СЮТЕРНА ЛИНИЯ ЗА COBRA KAI СЕЗОН 4

' Нека да започнем' тъй като заглавието на епизод 1 подсказва, че зрителите ще станат свидетели на привличащо вниманието начало на този сезон. Ще има борба за самочувствие, тъй като предстоящият турнир по карате до 18 години ще реши дали комбинираният представител на Dojos Саманта и Мигел или представителят на Cobra Kai Роби, Кайлър или Тони ще успее да спаси своите уважение на главата. Защото губещият ще затвори ги и ще свърши с карате. Това е продължение на сюжета за сезон 3.

Можете да гледате първите три сезона на шоуто чрез Netflix.

NETFLIX също поднови СЕЗОН 5 ЗА COBRA KAI

Преди пускането на сезон 4, Netflix поднови сезон 5 за Cobra Kai, въпреки че сезон 4 тепърва предстои да излезе през декември 2021 г. Продукцията на сезон 5 вероятно ще започне в Атланта тази зима. Възможната причина за това бързо решение може да бъде успехът и популярността на сериала, който го накара да спечели четири номинации на наградите Еми.

Нека видим кога Netflix ще пусне фиксирана дата за излизане на сериала.

Този път е война на уважение!