Чисто новият животински сезон 2 Датата на пускане може да бъде обявена до септември 2021 г. – Doms2cents

Model New Animal е японско аниме ясно шоу, което се излъчва по Netflix. Проектиран от Yoh Yoshinari, Brand New Animal е генериран от Studio Result in. Първият период се състои от 12 епизода, 50% от които в крайна сметка са произведени през март 2020 г. и 50% през май, може би 2020 г. Първият път изобразява съвместното съществуване на човешки същества с хуманоидни животни. Историята се върти около Мичиру Кагемори, който внезапно се превръща в Beastmen и търси убежище в Anima Town, сигурна къща за Beastmen. Заедно със своя добър приятел Ширу Огами, човек на зверовете, тя открива някои неясни тайни и техники за нейната трансформация.
Чисто ново животно, година 2, дата на пускане

Анимето събра значителна база от любовници и се говори за скорошно стартиране на сезон 2 благодарение на закачалката във финала на година 1. Съобщението за пускането на Time 2 вероятно може да бъде произведено през септември 2021 г.
Излезе ли трейлърът?
Трейлърът на Model New Animal сезон 2 не е излязъл, но и няма официално съобщение дали колекцията се подновява за следващия сезон, може да бъде направен през септември 2021 г. Да започнем с времето получиха положителни мнения и получиха много добри гледаемост. Въпреки това официалните съобщения предстои да бъдат направени, а датата на стартиране може да бъде обявена през септември 2021 г., като за всяка спекулация. Трейлърът и последователността на Model New Animal Period 2 могат да бъдат наблюдавани на Netflix и Fuji Television.
Предвидени ковани и фигури
Изкованият от Manufacturer New Animal Period 2 ще види завръщането на повечето от стабилните сътрудници, ако година 2 е проектирана като продължение на Период 1, чийто финал все още оставя публиката да се чуди на предстоящото. Герои като Мичиру Кагемори, Ширу Огами, Назуна Хиваташи, Алън Силваста, Барбалет Роуз, Юджи Тачики, Мари Итами, Джем Хорнър, Джулиано Флип, първичен министър Ширамизу са утвърдени да се завърнат, ако бъде произведено продължението на време 1. Хората бяха озвучени от Гара Такашима, Кайто Ишикава, Сумире Морохоши, Мария Наганава, Йошимаса Хосоя и др., наред с други хора.
Тепърва ще се види дали създателите ще се появят с чисто нов сюжет за колекцията с различен набор от фигури за период 2 или година 2 ще бъде продължение на Период 1 със същите установени герои.
Предвиден сюжет

Първоначалният период изобразява съвместното съществуване на хора с хуманоидни животни. Приказката се върти около Мичиру Кагемори, който внезапно се превръща в Beastmen и търси убежище в Anima City, безобидно място за Beastmen. Заедно със своя близък приятел Ширу Огами, човек на зверовете, тя открива някои мътни тайни от вътрешната страна на своята трансформация, тъй като първата година завършва с Мичиру и Огами, които разкриват подхода на правителството да се отърве от хората на зверовете.
Наред с многобройните изпълнени с движение сцени, които се случват впоследствие и накрая, метрополисът Anima се отваря за хората и Мичиру решава да продължи да бъде такава, каквато е. Това отваря опции за сезон 2, продължаващ с нови приключения на Мичиру в нейния нов вид, или има нещо ново, което създателите искат да излъчват. Денят на стартиране на Model New Animal сезон 2 почти сигурно ще излезе през септември 2021 г., що се отнася до всички ресурси, и със сигурност ентусиастите са готови с много нетърпение за пускането му, обмисляйки фен базата, която дисплеят е постигнал.