Чисто нов черешов вкус на сезон 2 Датата на пускане може да бъде обявена до септември 2021 г. – Doms2cents

Brand New Cherry Taste е американска колекция от драма на ужасите, която създават Ник Антоска и Ленор Зион. Той е съсредоточен върху роман на име Тод Гримсън.
Стартиране Ден на времето 2

Началото на периода на производител с нов вкус на череша беше представен на 13 август 2021 г. Първият сезон получи толкова много харесвания и оценка от публиката, този резултат е с нетърпение готов за следващата година. Но за съжаление, това все още не е потвърдено от създателите за предстоящото време. Ако официалните лица гарантират периода сега, тогава можем да се надяваме, че следващият период ще излезе почти през 2023 г., но това не е сигурно, тъй като няма подобни съобщения за следващия сезон.
Предвиден сюжет
Историята е за нов режисьор, Лиза Н. Нова, която дойде в безполезното място на Ел Ей, за да режисира първоначалния си филм. Но тя вярваше на някои некоректни личности покрай пътуването си и задачата й за стремеж се превърна в кошмар поради това. Кошмарът й има свръхестествени котенца, убийци, зомбита и мистериозен татуист, който обича да проклина хората днес. И ако Лиза желае да е жива, тя трябва да определи някои техники от нея по-рано.
Лиза назначава вещица Боро, за да проклина човека, който я е предал, и по-късно тя открива, че Боро е 900-годишен южноамериканец, който направи предложение със сатаната, което го накара да уреди стотици различни тела.
Заслужава ли си гледането на марката New Cherry Flavor или не?

Моделът на поредицата с нов вкус на череша е адрес за тези, които обичат да разглеждат, и се придържа към своя жанр, който е ужас. Наистина си заслужава да се види за всички фенове на ужасите. Има толкова много изненади, за да могат зрителите да се придържат към него. Той е луд, тъй като изисква всичко - от свръхестествено коте до художник на татуировки, който проклина всички. Това трябва да се разгледа, тъй като има толкова много фактори, в които е ценно да инвестираме времето си.
Очаквани хора
Лиза Нова е начинаещ режисьор и най-важната главна роля в цялата история. Тъжно е да се каже, че тя помисли за грешния мъж, което доведе до нейното търсене на отмъщение. Боро е магическа жена, която е послужила на Лиза в отмъщението, но с цена. Код е бившият приятел на Лиза, който има диван, на който Лиза да се блъсне. Лу Бърк е голям продуцент в Холивуд, който се стреми да инвестира в, а след това намира Лиза за нейния ограничен филм. Кристин е приятелката на Код и тази, която изобщо не се интересува от Лиза.
Накратко, поредицата, моделът New Cherry Taste е достоен за гледане, тъй като има толкова много различни компоненти, за да има взаимодействие с всички хора, от зомбита през свръхестествени котенца до художник на татуировки, който обича да проклина всички. Темата и изпълнението на темата е похвално. Всеки един от героите изживява своята разумна функция. Стискам палци и ще трябва да се насладите за тези, които наистина харесват сериалите на ужасите и които обичат да гледат.