Chucky Епизод 3 „I Like To Be Hugged“ Дата на излизане в САЩ

Наскоро сериалът на ужасите Чъки беше из целия интернет. До момента сме получили само два епизода от шоуто. Но изглежда, че тези предишни два епизода са повлияли доста на публиката. Феновете полудяват по сюжета на шоуто и сега търсят да разберат какво ще се случи след това в приказката. Трудно може да се отрече, че това е един от най-добрите хорър сериали, които са гледали. Това ни води до дискусията за Chucky Episode 3. За да знаете всичко за него, останете в течение с нас, точно тук.

КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗИ ЧЪКИ ЕПИЗОД 3?

Чъки Епизод 3 е готов и е планиран да бъде излъчен този предстоящ, вторник, 26 октомври 2021 г. точно в 22:00 ET. Премиерата му ще бъде представена само след няколко дни, така че феновете на шоуто вълнувате ли се от него? Шоуто ще бъде пуснато в мрежата Syfy, а също и в мрежата на САЩ.Чъки Епизод 3 е наречен „Обичам да ме прегръщат“. Заглавието определено е само за да ви заблуди, защото престъплението на Чъки е известно на всички. Ще има ли още убийства? Ще оцелее ли Джейк? Какво ще бъде следващото предизвикателство на Чъки към Джейк? За да разберете всичко, трябва да гледате предстоящия трети епизод на шоуто. В случай, че пропуснете някой от предишните два епизода на шоуто, тогава кажете чао на притесненията си. Можете да намерите всички епизоди на шоуто на официалния уебсайт на Syfy, можете също да изтеглите приложението Syfy или да влезете в уебсайта на USA Network.

ИСКАШ ЛИ ДА ЗНАЕШ КАКВО СЕ СЛУЧВА СЛЕДВАЩО В ШОУТО, ЧЪКИ?

Отново чуваме за първото престъпление на Чъки. Първото убийство, което извърши. Обзалагам се, че тази сладка кукла ще ви изплаши най-много. Изглежда, че Чъки ще даде на Джейк вълнуваща сделка. Той може или да избере да убие някой друг, или трябва да се откаже от собствения си живот. Какво най-накрая ще избере Джейк? Ако Джейк избере да убие някого, тогава кой ще бъде убит следващия? Дали Джейк някога ще избяга от капана на Чъки? Има ли още убийства по пътя ни? За да знаете отговорите на всички тези въпроси, трябва да следите внимателно епизодите на този сериал на ужасите, Чъки.

Прочетете също: Ще се върне ли Паника сезон 2 или е отменен? Новини за дата на издаване

КОЛКО ОБЩО ЕПИЗОДА ИМА ЗА ШОУТО, ЧЪКИ?

Е, имаме записани общо 10 епизода. Шоуто определено ще ви остави уплашени и шокирани. Вече получихме два епизода и сега Chucky Episode 3 скоро ще бъде излъчен. Ако вземем това предвид, тогава можем да се надяваме да видим финалния епизод на шоуто, вероятно на предстоящия 14 декември 2021 г.

азако питате за сезон 2 на Чъки, нека ви кажа предварително, че шоуто все още не е подновено за втората част. Но първият сезон на шоуто имаше страшно, шокиращо и вълнуващо начало, така че може да чуем за сезон 2 на Чъки наистина скоро.