Chivalry of a Failed Knight Сезон 2 Дата на издаване и къде да гледате

Леките романи се превърнаха в голям режим за всички фенове на анимето и споменахме частта, която Рицарството на един провален рицар е аниме адаптацията, която също получи много внимание от зрителите. Chivalry of a Failed Knight има много ентусиазъм да опише и споменава частта, че анимето стана едно от най-обсъжданите едва с първия сезон и целият фокус на феновете на анимето сега е върху Chivalry of a Провален рицар Сезон 2 и какво ще доведе напред с голямата история.

Chivalry of a Failed Knight излезе като интересно аниме и вече стана известно, когато бяха публикувани общо 18 тома, източниците също съобщиха, че са продадени общо 1 милион копия и това беше голям крайъгълен камък, който заглавието постигна на времето и след това се появи манга, която премина в продължение на общо три години по това време.

 Рицарството на един неуспешен рицар сезон 2Говори се, че Chivalry of a Failed Knight сезон 2 е в процес на разработка

Аниме адаптацията беше поета по-късно и също стана свидетел на огромен успех по това време с първия сезон и феновете на анимето бяха нетърпеливи да покрият повече в следващия сезон. Споменете обаче, че първият сезон на анимето обхваща първите три тома от леките романи и успя да впечатли публиката със своя сюжет.

Така че да споменем, че мина доста време, откакто видяхме последното шоу по екраните и затова около него се вдига още повече шум. Изминаха общо шест години, откакто последният епизод на Рицарството на проваления рицар беше излъчен по екраните, докато романите, от друга страна, продължават да се публикуват във времето. Източниците също така съобщиха, че има още повече томове, които са в процес на работа и това се прави само, за да може да се покрие последната арка и читателите също се интересуват от това какви завои ще предприеме шоуто сега, когато има голяма работа пуснат в шоуто.

Има не само положителни отзиви от публиката, но заглавието си осигури големи позиции в други големи имена като IMDb с рейтинг 7.4/10. Въпреки всички положителни отзиви, които се натрупаха по това време, властите все още не са разкрили кога може да пристигне новият сезон на шоуто, тъй като също имаше новини за подновяването и има големи прогнози от феновете, че официални съобщения за Chivalry of a Failed Knight сезон 2 ще бъдат направени до края на 2022 г.

Chivalry of a Failed Knight е достъпно за поточно предаване в Crunchyroll и дори платформата за стрийминг на аниме се отвори, възхвалявайки качеството на аниме шоуто, заедно с романтичните и бойни сцени, които също бяха коригирани, се намериха за впечатляващи от зрителите.

Сезон 2 ще води интересната сюжетна линия напред

Ето защо се появи информация, че зрителите ще трябва да изчакат известно време, за да бъде пуснат сезон 2 на Chivalry of a Failed Knight и това се дължи на частта, че продукцията ще започне скоро. Новият сезон на аниме шоуто ще доведе до интересна история, тъй като имаше други прогнози от феновете, че някои от новите герои също ще бъдат представени в шоуто и следващите три тома на романа ще бъдат обхванати като част от сюжетната линия.

Първият сезон на шоуто описва развитието на Ика от това да бъде най-лошият рицар и след това да победи Тока Тодо и това беше по време на процеса на подбор за предлагане на Стела и ситуацията се разигра пред всички. Chivalry of a Failed Knight Season 2 се очаква да поведе от точката и ще изобрази как Ikka се справя с последствията, повече спекулации относно сюжета ще бъдат направени, след като тийзърът на новия сезон може да бъде пуснат и ще даде поглед върху Chivalry of a Неуспешен рицар сезон 2.