Черен списък Сезон 9 Епизод 3 Дата на излъчване и неща, които трябва да знаете, преди да гледате

Феновете са силно развълнувани, тъй като след много дълго чакане най-накрая имаме Черен списък сезон 9 Епизод 3 в нашия списък за гледане. Шоуто беше излъчено наскоро и вече сме гледали 2 епизода от шоуто. Първите два епизода от чисто новия сезон на Черен списък ни оставиха в шок и изненада. В ума на всички зрители има толкова много любопитство. Искаме да знаем какво се случва по-нататък в тази престъпна история. Останете на линия, докато ви разкриваме всичко за Черния списък сезон 9, точно тук.

Какво се случи преди това в Черния списък, сезон 9?

След 8 успешни сезона, Blacklist отново се завръща със своя сезон девет, за да забавлява публиката там. Зрителите са силно развълнувани и заинтересовани да научат всичко за Черен списък сезон 9. Епизоди 1 и 2 вече са излъчени. Гледахте ли го вече? Преди да преминем към Епизод 3, бихме искали да ви дадем бърз преглед на случилото се преди това в шоуто. И накрая, в шоуто видяхме Чен и цялото му семейство са под контрола на Бек. Екипът на Купър трябва да ги спаси всички.В крайна сметка това доведе екипа до сенатора, който колебливо се съгласи да им помогне. От друга страна, Бек принуди Чен да направи SCG микрочипове. Един от приятелите на Чен го спря да го направи. Но Чен беше силно притеснен за семейството си и по този начин се поддаде на искането на Бек. Преди това видяхме много драма и екшън в шоуто. Най-накрая Бек беше застрелян от екипа. Но означава ли това, че отборът е свободен от проблеми? Нека не отлагаме повече и да преминем направо към основната дискусия за деня.

Кога ще излезе Черен списък сезон 9, епизод 3?

Много сме развълнувани, тъй като Черен списък, сезон 9, епизод 3, е точно зад ъгъла. Следващият епизод от чисто новия сезон на Blacklist е готов и е планиран да бъде излъчен този предстоящ месец, на 4 ноември 2021 г. Blacklist Сезон 9, епизод 3 е готов да бъде пуснат в мрежата на NBC точно в 20:00 ET . Развълнувани ли сте да разкриете някои нови мистериозни истории?

Прочетете също: Случайно ли Килиан Мърфи изтече Peaky Blinders сезон 6?

Какво се случва в Черния списък, сезон 9, епизод 3?

Мислите ли какво ще се случи след това в Черния списък сезон 9, епизод 3? Е, тогава ние сме тук, за да ви помогнем в това. Хареса ни как започна този нов сезон на шоуто. Вече видяхме два суперхит епизода по-рано в шоуто и в момента очакваме третия. Изглежда, че в шоуто ще има повече екшън и драма. Толкова много истини и шокове тепърва предстоят.

Екипът на Купър вече е свободен от напрежението на Чен. Сега ще трябва да се справят с някои други нови дела. Затова се надяваме да получим нещо много интересно на борда наистина скоро. От друга страна, Арам може да има сериозни проблеми в бъдеще. Нещата може да са по-объркани за него. Внимавайте, тъй като нещата скоро ще излязат извън контрол! Надяваме се да получим още блокбъстър епизоди в предстоящите епизоди на Blacklist Season 9. За повече актуализации относно най-новите филми и предавания, останете във връзка с нас.