Чарли Кокс, Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд ПОТВЪРДЕНИ в Спайдърмен 3 в ОСНОВЕН ТЕЧ

Въведение

Е... само името на Спайдърмен ни кара да изпитваме носталгия от всеки ъгъл. И със слуховете за новия филм за Спайдърмен ' Спайдърмен няма път към вкъщи “, очакванията ни за този филм се увеличават експоненциално. Предстоящият филм ще се счита за смесител и за трите вселени на Спайдърмен, тъй като повечето от героите, които заслужават спомена, са потвърдени или се носят слухове, че присъстват във филма.
с толкова много герои от трите вселени, считани за съюзници на смъртните врагове на нашия Питър Паркър, е доста трудно да се декодира кой ще присъства и кой няма. Но трейлърът разкри лицата на някои герои, а за други, не можем да не предположим.

И така, нека разделим героите на две дивизии като едно в потвърдените герои и друго в слуховете. • Спайдърмен (Тоби Магуайър)
  Така че... доколкото знаем, героите, които ще бъдат възродени от Raimi-stih, не се ограничават до доктор Октавиус, но ще включват и героя от нашето детство Тоби Магуайър Известен още като Спайдърмен, тъй като кросоувърът между двете вселени е питан от феновете от известно време. Така че този филм ще бъде идеалният котел за сливане на две вселени.
 • Спайдърмен (Андрю Гарфийлд)
  2ndСпайдърмен, с който всички сме запознати, когато остаряхме малко, е невероятно един. означава, Андрю Гарфийлд . Тъй като тази видна фигура на Спайдърмен нямаше шанс да направи трилогия като другите личности на Спайдърмен, този филм ще бъде подходящ шанс за него да блесне отново в старата си роля на Спайди.
 • Daredevil (Чарли Кокс)
  Освен всички герои, този е голям. След излизането на сериала за смелчаците в Netflix, Мат Мърдок е изигран от Чарли Кокс е получил тонове заявки за присъединяване към кинематографичната вселена на Marvel. И този конкретен филм ще бъде по-добър начин за него да се натъкне на стената на нашия филм. Последното изтичане на информация се увери в присъствието му във филма.
 • Зелен гоблин (Уилем Дефо)
  Още един гений от вселената на Сам Рейми Грийн Гоблин, изигран от Уилем Дефо получава много слухове за външния си вид.
 • Sandman (Църква на Томас Хейдън)
  Името на Църква Томас Хейдън също е влачен сред слуховете, че може да се върне като Sandman. MCU вече има форма на Sandman, въпреки че това беше холограма, направена от Mysterio. Може ли това да направи Sandman на Raimi различен или не по това време?