Card Fight Vanguard Сезон 2 Епизод 1 Дата на издаване на Cunchyroll

Card Fight Vanguard сезон 2 ще отскочи някъде тази година вероятно следващия месец през октомври. Сезон 1 беше наистина интересен и вълнуващ за публиката. След голямо чакане, феновете на анимето най-накрая ще видят Card Fight Vanguard, сезон 2, епизод 1 от шоуто. Останете на линия, за да научите всичко за това, само тук!

Вземете обобщение на Card Fight Vanguard сезон 1?

Историята се върти главно около Tohya Ebata, който е основният боец ​​в Card Fight Vanguard. Той е срещу Team Blackout. Той е много дружелюбно и щедро момче. Тохя за съжаление беше победен от Юю в първия сезон. Това поражение нарани Тохия наистина неблагоприятно и в крайна сметка го промени лично. В предишните си битки той винаги печелеше и грабваше първата позиция. Тохя първоначално иска да бъде отличен лекар. Той постигаше много добри резултати в ранна възраст, той наистина се отличи в обучението си.Бабата на Тохя му подари специална колода Vanguard на рождения му ден. Тя му даде своите благословии и му каза да учи добре и през времето да играе с Авангарда. Tohya подобри своите игрови умения и скоро беше признат за най-добрия геймър. Той печелеше всеки мач. Но родителите му не харесваха този навик на Tohya за игри. Щяха да го принудят да учи, тъй като знаят, че няма кариера в игрите. По-късно открихме, че бабата на Тохя е наистина болна и скоро тя почина от тежка болест. Така по това време Тохя й обеща, че в бъдеще ще се издигне до лекар.

Но скоро видяхме, че Тохя се натъкна на Danji и по този начин обеща да го победи в играта на всяка цена. Той смяташе, че това ще бъде последната му битка и след това ще се върне към обучението си. Но нещата не вървяха по план, за съжаление той не успя да победи Данджи в играта.

Прочетете също: Табу татуировка сезон 2; Ще бъде ли 2021 година годината на неговото завръщане?

Какъв може да бъде предсказуемият сюжет за сезон 2 на Card Fight Vanguard?

Има толкова много възможности, отворени да бъдете заловени през сезон 2. Видяхме, че Danji напуска и прави Tohya лидер. Но той трябва да победи Юю сега! Мирей Минае е красив и мистериозен герой, който все още е под прикритие. Тя също е част от ловците. Получихме малко за нея през предишния сезон, но цялото все още е липсваща част. Определено ще видим връзка между нея и Тохия. Сезон 2 Епизод 1 не е толкова далеч, определено трябва да гледате следващия предстоящ сезон, за да разберете всичко.

Кога ще излезе Card Fight Vanguard сезон 2?

Card Fight Vanguard Сезон 2 Епизод 1 се очаква да бъде излъчен до понеделник, 5 октомври 2021 г. Датата на излизане все още е малко под въпрос. Има големи шансове да получи смяна с 1-2 дни.

Къде можете да гледате Card Fight Vanguard сезон 2, епизод 1?

Можете да гледате аниме сериала Card Fight Vanguard, сезон 2, епизод 1 онлайн на платформата за стрийминг на Funimation и ANIPLUS. Епизодите ще бъдат излъчени специално във вторник в 12:00 JST. Чудите се какво ще правите, ако живеете в Обединеното кралство? Вероятно тогава можете да гледате шоуто Card Fight Vanguard Season 2 Episode 1 онлайн в мрежата за стрийминг на HIDIVE & Wakanim (DE).