Bunny Girl Senpai сезон 2 в производство? Дата на пускане и актуализации

Мошенник не мечтае за момичето зайче Сенпай , често известен като „Bunny Girl Senpai“, е едно от най-известните аниме издания за 2018 г. Днес ще обсъдим дали е подновено за сезон 2 от Bunny Girl Senpai.

Комедийната, паранормална любовна поредица е съсредоточена върху поредицата леки романи на Хаджиме Камошида, която той е написал и е нарисувана от Кейджи Мизогучи. През юни 2019 г. беше излъчена филмова версия, която също функционираше като пряк наследник на анимето. Лекият роман в момента има 4 тома, които трябва да бъдат адаптирани. Ще бъде ли представен скоро поредицата отново?

Анимационният сериал „Момиче зайче семпай“ приключи преди 2 години. И все пак анимето все още не е възродено за втори сезон. По реда на оценките има много фенове, които с нетърпение очакват завръщането на анимето за Bunny Girl Senpai Season 2. Анимето има оценка 8,34 в MyAnimeList, въпреки че има някои критики от хора, които смятат, че сериалът е просто пресилен. Шоуто беше публикувано през 2018 г. и веднага се превърна в шума на града. Неговата красива структура на разказване на истории и очарователни герои му помогнаха да бъде едно от най-успешните анимета за годината. Въпреки това, след публикуването на сезон 1, нямаше дума от франчайза относно възможността за друг сезон.

Въпреки че чакаме с нетърпение предаването да бъде подновено, създателите все още не са намекнали за нищо. Но това не означава, че трябва да се откажем от надеждата. Въпреки че все още не сме видели втория епизод от поредицата, филмът, базиран на имота, наречен „Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl“ беше пуснат през 2019 г. и беше касов хит.

Според някои официални източници, разработването на сезон 2 на Bunny Girl Senpai е спряно, тъй като създателите са били заети с продукцията на филма. Въпреки това, сега, когато филмът излезе, те се връщат на работа по сезон 2.

Прочетете също: Младо правосъдие, сезон 4, дата на излизане; Идват ли нови герои?

Bunny Girl Senpai сезон 2: Потенциална дата на пускане

Вече има 11 тома в поредицата леки романи „Момиче зайче семпай“. Първият сезон на анимето „Bunny Girl Senpai“ обхваща първите пет тома от поредицата романи, докато рекламата за филмова адаптация.

Като се има предвид, че анимето изисква 5 тома, за да завърши сезон, трябва да изчакаме, докато романната серия пусне дванадесетия том. Само тогава бихме могли да получим адекватни изходни данни. Bunny Girl Senpai сезон 2 няма да бъде подновен или произведен, ако няма достатъчно суровини. Не се притеснявайте; типична е дълга пауза в производството на аниме. Дори популярни предавания като „Mushishi“ и „Bleach“ ще трябва да чакат 9 години за нови сезони.

Без формална представа за подновяване, Сезон 2 на момичето от зайчетата ще трябва да чака за неопределено време. Преди публикуването на нови части от поредицата леки романи има 1–2-годишно прекъсване. Това означава, че 12-та книга може да не пристигне до края на 2-ра.

Bunny Girl Senpai сезон 2: Сюжет

В библиотека Сакута срещна юношеската актриса Май, която беше облечена като момиче за зайче. Сакута се обърка, когато откри, че никой друг не може да види Май освен него. Той откри, че Май страда от „синдром на юноши“, който я кара да бъде невидима, когато се облича правилно, за да избегне съществуването си на знаменитост. Когато прави това, хората около нея изглежда забравят за присъствието й. Каеде, по-малката сестра на Сакута, също страда от „синдром на юношеството“. Каеде получава наранявания в резултат на тормоз в интернет и заплашителни съобщения. За да забрави своите ужасяващи събития, тя най-накрая придоби дисоциативна амнезия. Сакута избира да изследва явленията.