BTS разбиват собствените си рекорди; Butter вече е най-гледаният видеоклип през първите 24 часа в Youtube, надминавайки Dynamite

Bangtan Boys, или BTS, пуснаха новия си сингъл „Butter“ в петък, като изпратиха феновете по целия свят в бяс. Новото лятно парче, издадено от K-Pop групата, превзе интернет с буря, предизвиквайки забавен мем-фест, за да отпразнува последното постижение на групата, счупвайки няколко от собствените си рекорди.

BTS счупиха собствения си рекорд за най-голямата премиера на музикално видео в YouTube с второто си парче на английски език след мегахит от 2020 г. „Dynamite“.

„BTS подобриха собствения си рекорд!“ казва уебсайтът за видео стрийминг. YouTube обяви в блога си, че официалното музикално видео за „Butter“ е „поставило нов рекорд за всички времена за най-голямата премиера на музикално видео в YouTube с над 3,9 милиона пикови едновременно съчетания“.Преди това, през август 2020 г., те имаха над 3 милиона пика на съвпадение в първата си песен на пълен английски. Компанията написа в своя блог: „В момента те държат слотове №1 и №2 за най-големите премиери в YouTube досега.

Кой друг освен BTS може да счупи рекорд, поставен от BTS?

Корейската супергрупа счупи собствения си рекорд в петък за най-много гледания в YouTube през първите 24 часа от издаването с новия си англоезичен сингъл „Butter“, като достигна приблизително 113 милиона гледания до полунощ ET, според брояча на публичните гледания на платформата.

BTS поставиха предишния рекорд със своя сингъл от 2020 г. „Dynamite“, първият им изцяло на английски. Това видео натрупа 101,1 милиона за първите 24 часа, според официалните данни на YouTube, въпреки че обществените му гледания са 98,3 милиона.

С над 3,9 милиона едновременни зрители, песента постави нов рекорд за всички времена за най-голямата премиера на музикално видео в YouTube и достигна номер 1 в класацията на iTunes в САЩ в рамките на два часа след излизането си.

Много хештагове, свързани с BTS, са в тенденция онлайн, докато феновете се радват на това, че Butter MV достига 110 милиона гледания в YouTube само за 24 часа. #BTS Butter, #Butter100M и „BTS срещу BTS“ доминираха глобалните тенденции наред с ключовата тенденция #BTS Butter. Армейските фенове на BTS сега са загрижени как могат да счупят този рекорд следващия път.

SUGA изразиха чувствата си, че са „притиснати“ от песента, която дебютира на първо място в Billboard 100, като каза: „Малко е стресиращо, но сме благодарни за това. Лятото е тук, а това е летен албум. Вярвам, че можем да го направим и да оглавим Billboard 100.”

Най-горещата лятна песен на BTS

BTS бяха гладки като масло“, докато изпълняваха „Butter“, техния най-горещ нов летен саундтрак.
Фънки парчето има всичко, за да го превърне в хит на лятото, от синтезатор-бас микс от 80-те до енергичен рап от SUGA и RM. Няма съмнение, че „Butter“ е далеч от „Dynamite“, демонстрирайки тяхната гъвкавост като музиканти.

„Отстрани надясно наляво към моя ритъм / Високо като лунната скала с мен, скъпа / Знай, че имам слънцето / Нека ти покажа, защото приказките са евтини / Отклони надясно наляво в моя ритъм / Вземи го, пусни го, ти Ще пея заедно с припева само след едно слушане.

BTS получиха първата си номинация за Грами за Dynamite, в категорията за най-добро поп дуо/групово изпълнение. Виртуалният успех на групата на церемонията беше високо оценен, въпреки факта, че те не спечелиха трофея.

BTS е южнокорейска момчешка банда, състояща се от RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V и Jungkook.

Етикетиbts масло динамит корейски момчета тенденция