Бриджъртън Сезон 2 се завръща, но Редж-Джин Пейдж не е; Дата на излизане

Бриджъртън е телевизионен сериал от жанра на регентската романтика и периодична драма. Крис Ван Дюсен създаде тази телевизионна драматична поредица, която е базирана на романа Бриджъртън, написан от Джулия Куин. Главните герои на историята се играят от Аджоа Андо, Лорейн Ашбърн, Джонатан Бейли и Руби Баркър. Сезон 1 на Бриджъртън имаше 8 епизода с продължителност от 57 до 72 минути. Първият епизод на сезон 1 на Бриджъртън беше пуснат на 25 декември 2020 г. в Netflix. Бриджъртън, чиято премиера беше в Netflix, беше обичана от много зрители и колко много признателност, тъй като беше толкова драматична и магическа. И така, кога излиза сезон 2 на Бриджъртън? Нека разберем.

Кога идва сезон 2?

Той получи толкова много положителни отзиви и беше гледан от голям брой публика, така че стана най-гледаният сериал в Netflix, което само по себе си е страхотно постижение. След като постигна такъв голям етап и беше признат от толкова много продуценти през януари 2021 г., Netflix обяви, че сериалът Бриджъртън е подновен за втори сезон. Публиката трябва да бъде много поразена, като чуе новините за Бриджъртън сезон 2. Виждайки толкова страхотен отзвук, създателят също сподели официална актуализация в Twitter, че сериалът на Бриджъртън ще бъде продължен за сезон 3 и сезон 4.Дата на излизане на сезон 2 Бриджъртън

Датата на пускане на сезон 2 на Бриджъртън все още не е обявена, но можем да предположим и да очакваме поредицата да се завърне през 2022 г. Имаше събитие, организирано от Netflix, наречено събитие Netflix TUDUM, в което можехме ясно да видим първия облик на сезон 2, но не и ремарке. Това накара зрителите и феновете да се развълнуват твърде много за трейлъра на сезон 2. В това събитие те ни дадоха кратък поглед върху продукцията на сезон 2. Можехме да видим и малко зад кулисите. Според цялата тази информация можем да кажем, че сезон 2 ще излезе в края на 2022 г. с по-големи изненади за публиката.

Бриджъртън Сезон 2 Трейлър и първи поглед

След като чуха новините за издаването и подновяването на Бриджъртън Сезон 2, феновете чакат да дойде трейлъра. Първият поглед е качен в официалния YouTube канал на Netflix, който е клип от събитието TUDUM на Netflix. Официалното съобщение относно датата на излизане ще бъде направено скоро. Говорейки за трейлъра за сезон 2, все още няма пуснат официален трейлър, но можем да очакваме трейлърът да бъде пуснат през лятото на 2022 г., близо до излизането му.

Прочетете също: Дата на издаване на последния дуел; Нов клип, пуснат от 20th Century Studios

Брой епизоди в сезон 2

Няма официално съобщение относно броя на епизодите в Бриджъртън Сезон 2, но тъй като първият сезон беше премиерен с 8 сезона, така че можем да очакваме 8 епизода и във втория сезон.

Кога ще започнат снимките на сезон 2?

Добрата новина за феновете е, че снимките на сезон 2 на Бриджъртън вече започнаха. Сценарият беше направен преди и снимките започнаха през месец април 2021 г. Но поради пандемията от covid 19 снимките бяха отложени и отложени за допълнителни месеци. Снимките започнаха отново в края на август 2021 г

Така че, ако не сте виждали първия изглед на сезон 2, отидете и го гледайте в официалния канал в YouTube на Netflix.