Бри Ларсън изключва спекулациите за уволнение от The Marvels, като публикува интензивно тренировъчно видео

Въведение

Треньорът на Бри Ларсън не й дава почивка през празниците. В последната си публикация звездата на Marvel показва последното си време за тренировка. В края на видеото тя се приближава до камерата, показвайки резултатите от упражнението му, като затваря смъртоносния му корем.

Капитан Марвел Звездата Бри Ларсън разкри видео от най-новата си тренировъчна програма в стил супергероин и то е доста солидно. Във видеото Ларсън се вижда как тренира на пода – по-специално лицеви опори – с добавената гъвкавост, тъй като тя има покрити връзки на тежката верига в тялото си. Във видеозапис Ларсън казва: „Няма нищо точно като звука на вериги, увити около тялото ви“. Няма съмнение, че Бри Ларсън се връща към това ниво на напрежение, за да се подготви за следващото си излизане като Карол Данвърс или Капитан Марвел в предстоящия филм на Marvel Cinematic Universe „ Чудесата ’.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бри Ларсън (@brielarson)Скоро Бри Ларсън ще се сбогува с Капитан Марвел?

Captain Marvel 2 в момента се разработва в Обединеното кралство, така че това е основният прозорец на упорита работа, с която героят на Marvel трябва да продължи, за да изведе на екрана този желан героичен вид. Някои Marvel Studios (особено актьорът на Тор Одинсън Крис Хемсуърт ) преди това са споделяли своите фитнес рутини в социалните си медии въз основа на франчайз и съвместно изживяване на феновете. Въпреки че очевидно е начин жадните фенове да гледат страхотните тела на любимите си актьори или актриси от кинематографичната вселена на Marvel, тези видеоклипове с интензивни рутинни упражнения също са истински и подходящ начин да дразните всички фенове за лудите условия и необходимата отдаденост за да постигнете това подходящо тяло за всички тези гадни екшън поредици.

Сега слуховете, които се дебнат наоколо от доста време, казват, че Captain Marvel скоро ще свърши снимките от кинематографичната вселена на Marvel. Но скорошното й видео за тренировка ни казва, че това не е моментът, в който тя се сбогува с MCU. Това е само началото за нея да блесне с костюма на нашия лош капитан Марвел.

Marvels се очаква силно въз основа на факта, че ще видим Карол Данвърс, облечена в костюма на Капитан Марвел, заедно с нейния екип и други мощни героини на космическо ниво на Marvel, носещи името „Марвел“. Групата ще посрещне новодошлата, младата „Ms. Чудо“, Камала Хан ( Иман Велани ), както и Моника Рамбо от WandaVision ( Тейона Парис ), която придоби огромна способност да се трансформира в друга версия на Капитан Марвел (известна още като „Фотон“) в комиксовата вселена.

Независимо от това в каква ситуация ще се окажат тези три супергероини на Marvel все още е загадка за всички фенове. Говори се, че този актьор Зау Аштън играе мистериозния лош човек от MCU, Cree General Ael-Dan и корейския актьор Парк Со-Джун (Паразит), който може да играе друг воин от Кри, Дар-Бен (само предположение). Тази вълнуваща част от слуховете за чудесата, които изглежда сочат към голям междузвезден сблъсък, който може да въведе и други неизвестни раси от вселената на Marvel като Shi'ar, с дълбоки връзки с други вселени като X-Men – все още чакащи крилете за въвеждането им в кинематографичната вселена на Marvel.