Брендън Фрейзър се включи като злодей Светулка срещу Лесли Грейс в предстоящия филм за Batgirl

След Батманът и Batwoman , Batgirl , която е още един от женските колеги на Батман, най-накрая има свой собствен филм. В тази статия ще ви разкажем всичко за филма - злодея, дата на излизане, сюжет, актьорски състав и много повече!

Синопсис

Барбара Гордън, първоначално известна като Бети Кейн, е Брус Уейн, известен още като съюзник на Батман. Заедно те ще спират престъпленията и ще се борят за справедливост. Разположен в измисления град Готъм, новият филм за Batgirl със сигурност ще бъде забавно пътуване!

Разкриха Batgirl Villian

Злодеят в този нов филм за Batgirl ще бъде никой друг Брендън Фрейзър !

Брендън Джеймс Фрейзър е канадско-американски актьор. Той е добре известен с ролите си във франчайз филми Мумията, Ослепени, Пътуване до центъра на Земята и Взрив от миналото.

Той ще бъде разглеждан като злодея с пиро тематика на Batgirl Firefly, който беше свързан със злодея от „Батман“ Killer Moth – първият злодей, който някога се противопоставя на „Batgirl“ в комиксите.

Новината за неговия кастинг беше приета много добре и феновете са много развълнувани да видят какво ще донесе на масата в този много вълнуващ, предстоящ проект.

Други членове на актьорския състав на филма Batgirl 2022

Все още е рано, така че все още не знаем пълния списък с актьори и подробности, но трябва да бъде пуснат скоро.

Режисьор на Batgirl е Адил Ел Арби и Билал Фала и написано от Кристина Ходсън .

Той ще бъде продуциран от DC Entertainment и Warner Bros Productions.

Дата на издаване на Batgirl

Засега няма официална дата за пускане на филма Batgirl. Продукцията се забави като много други филми поради пандемията на коронавирус и следователно беше избутана.

Всичко, което знаем в момента, е, че Batgirl ще излезе някъде през 2022 г.

Трейлър на Batgirl

Въпреки че все още няма трейлър, има концепция за тийзър трейлър, която беше пусната преди 3 години, когато филмът беше първоначално обявен.

Можете да го проверите тук -

Трейлър за филма може да се очаква около месец преди излизането на филма.

Къде ще излезе Batgirl?

Първоначално Batgirl трябваше да бъде пуснат по кината, но поради пандемията Covid-19 кината бяха затворени. Те бавно се отварят сега, но все още не във всички части на света. Поради несигурността, създателите на филма вече потвърдиха, че Batgirl ще пусне на HBO max след „Лигата на справедливостта“ на Зак Снайдър.

Филмите за супергерои са опора в американската филмова индустрия от години и е страхотно най-накрая да виждаме повече представяне на супергероини. Публиката го харесва и това е чудесен начин да гарантирате, че филмът ви ще се справи добре, защото филмите за научна фантастика, фентъзи и супергерои никога не пропускат да оставят следа!

Не забравяйте да хванете Batgirl по HBO Max! Определено ще си струва чакането.