Брадли Купър е имал ТАЙНА връзка с Лейди Гага, докато ДА СЕ СЪЗНАВЯТ Ирина Шейк е причината да се разделят; Слухът е обяснен

Въведение

Четиригодишната връзка между Брадли Купър и Ирина Шейк според съобщенията се промени, тъй като пише, че Брадли Купър е станал „емоционално отсъстващ“. В докладите се казва още, че връзката на Купър с колегата Лейди Гага подклажда слуховете за романтична връзка между тях. И този точен слух влоши разбирателството между Купър и приятелката му Шейк.

Докладите обясняват, че слуховете за срещи за Купър и Гага, които гласи, че те имат някаква любовна връзка, всъщност не помогнаха, докато той постоянно пътуваше, за да популяризира филма. Интересното е, че докладите не отменят възможността Брадли Купър и Лейди Гага да се срещат в реалния си живот. Вътрешен човек каза, че Купър има голяма и изключителна връзка с Лейди Гага. Но дали ще се срещат в реалния живот е твърде рано да се предполага.

От друга страна, първоначално беше съобщено, че Лейди Гага няма никаква роля в отношенията на Купър и Шейк. Друг източник потвърди, че между Купър и Лейди Гага не се случва нищо, което може да се нарече романтично. Тъй като и двамата са съ-звезди в един и същи филм, те бяха свързани с връзката на приятелство.Какво е текущото състояние на Брадли Купър и Ирина Шейк?

Но след всичко, през юни 2019 г., двойката се раздели, след като останаха един с друг в продължение на 4 години. Според докладите на вътрешен човек, 46-годишният актьор от „Звезда е родена“ и 33-годишният супермодел са обсъждали как да получат попечителството над дъщеря си Леа Де Сейн.

Друг източник е информирал репортерите тогава, че нещата между Купър и Шейк са се охладили по голяма степен. Но нещата между двамата не вървяха от доста време насам и Ирина Шейк беше взела решение, че ще бъде за най-добро, ако се премести на нейно място. Нещата помежду им не изглеждаха много добре и след като се разделиха, сега си поделят попечителството над 4-годишната си дъщеря.

Какво каза Лейди Гага за това?

След като беше дразнена от феновете на сцената, когато беше попитана за Брадли Купър, Лейди Гага отговори на феновете си на концерт през 2019 г. Няколко дни след раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк певицата правеше своето изпълнение на сцена в Лас Вегас. След като я попитаха за Купър, тя загуби хладнокръвие, когато чу за спекулациите, че има нещо общо с раздялата на Брадли и Шейк. Тя възкликна на публиката точно преди да изпълни парчето от филма Shallow, казвайки „И ​​още нещо, бъди любезен или дяволи“. Въпреки факта, че направиха жарко изпълнение на тази популярна песен на сцената на Оскар през февруари, Лейди Гага винаги е казвала на останалите, че е просто добра приятелка на Брадли Купър. Говорейки за чувственото изпълнение на сцената на събитието Оскар, тя каза, че хората са видели любов в това представление и честно казано, точно това са искали хората да видят!