Брад Пит СЕ САМОУБИЙСТВА след ЕМОЦИОНАЛНО НАСИЛЕНИЕ от Анджелина Джоли

Проблемите между Брад Пит и Анджелина Джоли стават все по-сериозни.

Тук сме, за да поговорим за извънредните новини, които циркулират с главоломна скорост. Брад Пит е установено за самоубийство в резултат на Анджелина Джоли Психическите изтезания по време на брака им, според слуховете. Двойката е преминала през много в живота си и има дълга съвместна история. Споменавайки, че в момента всичко е наред, но оттогава нещата са се преобърнали и че в момента те водят съдебна борба за попечителството над децата си. Нещата несъмнено са били ужасни, но е имало и други страни на приказката, като например слухът, че Брад Пит е чакал Анджелина Джоли да му прости за случилото се между тях и че трябва да се помирят, вероятно в името на децата си , според вътрешния човек.

Брад Пит се занимава с проблеми с психичното здраве.

Нямаше новини от екипа на Анджелина Джоли, което кара мнозина да повярват, че наближават края на раздялата си. Бракът им се разпадна с течение на времето и в резултат и двете личности повдигнаха множество обвинения един срещу друг в различно време. И двете личности са имали своите възходи и падения през годините, но ситуацията никога не е била толкова критична или толкова ужасна, колкото сега. Освен това Брад Пит е загубил попечителството над децата си и скоро се появиха новини, че децата отчаяно искат да се срещнат с баща си. Предвид факта, че е празничен сезон, разбираемо е, че искат да прекарат време с баща си. Ситуацията бързо ескалира, да не говорим за факта, че Брад Пит е преживял много през това време, включително е бил унил и с разбито сърце, след като е научил, че е загубил попечителството над децата им.Възходи и падения в отношенията на Анджелина Джоли и Брад Пит

Откакто Анджелина Джоли подаде молба за развод през септември 2016 г., Брад Пит и Анджелина Джоли бяха въвлечени в бурна съдебна битка, но двамата не винаги бяха в противоречие. По време на снимките на екшън блокбъстър от 2005 г г-н и г-жа Смит , носителите на Оскар се влюбиха. Пит беше женен за Дженифър Анистън по това време, така началото на техния романс предизвика незабавен спор. През януари 2005 г. стипцата на приятелите и Имало едно време в Холивуд звездата обяви раздялата си. Тя подаде молба за развод през март следващата година, а разводът беше финализиран през октомври същата година. През януари 2007 г. Джоли каза на Vogue: „Прекарахме много време в обмисляне, мислене и говорене за това, което и двамата искаме в живота и стигнахме до заключението, че искаме много, много подобни неща. „След това по същество отделихме време.“ С това знание останахме много, много добри приятели за дълго време. Тогава животът се разви по такъв начин, че можехме да бъдем заедно, че се чувстваше като нещо, което ще направим, нещо, което трябва да направим.” Пит и актрисата Солт бързо станаха сериозни, като тя обяви бременността си с първото им дете през януари 2006 г. През 2006 г. той официално осинови нейния син Мадокс и дъщеря Захара, като им даде фамилията Джоли-Пит.