Брад Пит РЕВНУВА за Анджелина Джоли и слуховете за връзката в уикенда

Докато Брад Пит и Анджелина Джоли са се разделили и са тръгнали по различни пътища, но са били в постоянна съдебна битка в съда, където Анджелина Джоли не иска Брад Пит да има контакт с децата си. Но този техен случай вече е твърде дълго и те са в съдебна битка вече повече от 4 години.

Но когато става въпрос за личния им живот, те са там и се говори, че са започнали да се срещат и да се отдалечават един от друг. Наскоро Брад Пит беше в новините за среща с някой, който прилича на Анджелина Джоли и най-накрая се опитва да продължи напред, като се включи и в бизнеса. Говореше се също, че Брад Пит излиза с много хора след раздялата му с Анджелина Джоли. Но това беше само един от слуховете, на които всички вярват, защото той беше виждан с малко хора при специални поводи.Нека поговорим за това с кого са се срещали преди

Докато идваше за уикенда, той се среща за последно Селена Гомез и те се разделиха след една година запознанства и след това Уикендът пусна песен за нея. След това в момента той е забелязан с Анджелина Джоли, така че това показва, че има нещо между двамата.

Сега идвайки при Анджелина Джоли, тя преди това излизаше и беше омъжена за актьора Брад Пит и двамата се разделиха през 2016 г. След това Джоли не беше забелязана с никого, докато не се мотаеше с  The Weekend и двамата имат няколко приятни излети заедно.

Нека поговорим за връзката с Брад Пит тук

Брад Пит е бил зает в бизнеса с недвижими имоти и също е виждан да излиза с някого, но когато става дума за Анджелина Джоли, той все още я следи и новините за Анджелина Джоли Отново започването на среща го постави в състояние, в което той е ревнува, че се среща, след като е причинила толкова много проблеми. Въпреки че няма официален източник за това, това е само предположение. Мнозина смятат, че това може да е просто ход на Анджелина Джоли, за да накара Брад Пит да ревнува за това, което й е направил.

ЕтикетиАнджелина Джоли Брад Пит Селена Гомез Уикенда