Брад Пит МОЛИ И СЕ БОРИ с Анджелина Джоли за попечителство над децата им

Експертите се съмняват дали това е в най-добрия интерес на Децата на Пит и Джоли , на възраст от 13 до 17 години, за да продължат бурната битка за попечителство през цялото си юношество.

'Шокираща' присъда на апелативния съд в Калифорния в петък на практика дерайлира Брад Пит Неотдавнашната победа в съда му присъди съвместно попечителство над пет от децата му тийнейджъри и подклажда дългогодишната му битка за попечителство с бившата съпруга Анджелина Джоли .

Пит обеща да обжалва решението на Втори окръжен апелативен съд, докато известните бивши съпрузи се очаква да се върнат в съда, за да си върнат попечителството над децата си на възраст от 13 до 17 години. Присъдата изглежда също така позволява на адвокатите на Джоли да изразят опасения относно дали ще могат да извикат децата да свидетелстват в процес за попечителство или да представят доказателства относно предполагаемата история на Пит за домашно насилие.Мадокс вече е признат за пълнолетен и не подлежи на решение за задържане, тъй като е на 19 години. Пакс, 17, Захара, 16, Шайло, 14, и 13-годишните близнаци са другите деца на Пит и Джоли.

Предполагаемата история на Пит за домашно насилие не беше спомената в устните аргументи на апелативния съд по-рано този месец. Аргументите на адвоката бяха съсредоточени единствено върху искането на Джоли Оудъркърк да бъде отхвърлен от делото.

Джоли и Пит избраха делото им за развод да се разглежда от частен съдия, след като подадоха молба за развод, което е често срещана процедура сред богатите и известни двойки, които предпочитат да пазят бракоразводните си процеси далеч от очите на обществеността.