Брад Пит иска да ОТВОРИ отново музикално студио, за да премести фокуса си от Анджелина Джоли и техните деца

Брад Пит в момента е най-противоречивият актьор на 2021 г. заради продължаващата му битка с бившата му съпруга актьор Анджелина Джоли докато и двамата са в съда вече повече от 4 години, откакто се разведоха през 2016 г. Битката е за това кой ще поеме попечителството над децата им, Анджелина или Брад Пит. Двамата са използвали всеки ресурс и сила, които имат, за да спечелят битката си, но делото им се обърна през 2021 г., когато съдът реши по жалбата на Анджелина Джоли да смени предишния съдия, тъй като той беше свързан с Брад Пит.

Въпреки че е имение, то не само съдържа факта, че е било популярно студио през 70-те години на миналия век и много известни звукозаписни компании са заснети тук и много известни хора, които са дали хитове, са били част от него. Суперзвезди харесват Пинк Флойд , AC DC , и The Cure World идваха тук, за да запишат музиката си и да се насладят на релаксиращата атмосфера и големия басейн, който трябва да се разхладят, когато са уморени.Студиото беше известно като Студио Миравал който е спрял да работи преди 20 години и ще види ремонт и ремонт заради актьора Брад Пит. Той иска да го осъществи и да отвори студиото отново до лятото на 2022 г. и за да му помогне да постигне този подвиг, той се възползва от Деймиън Куинтар 30-годишен музикален инженер, базиран в Париж.

Работил е с много известни имена и също е допринесъл за развитието на Dolby Atmos система . Брад Пит видя работата му и реши, че той ще бъде най-добрият за тази работа и проведе среща в офиса си в Париж, където седеше и говори с часове и говори за идеи за обновяване на Studio Miraval. Въпреки че и двамата са хора, които обичат идеята за простота, те се споразумяха за идеята си и вече работят върху нея. Куинтар имаше интервю, в което показа колко е развълнуван за проекта.

Той каза,

Когато съоръжението отвори през 2022 г., Studio Miraval ще бъде достъпно за всички големи звукозаписни лейбъли: Представете си, че Били Айлиш прави обиколки и отпива от Studio by Miraval rosé (който френски вестник Фигаро наречена „суперзвездата на розе“), преди да се върне обратно в студиото, за да запише няколко песни, махвайки здравей на Пит по пътя вътре.