Брад Пит е Счупен, докато се приближава, за да загуби делото си за попечителство срещу Анджелина Джоли

Брад Пит и Анджелина Джоли отдавна са в битка за попечителство над децата си и когато съдът реши да отхвърли в полза на Анджелина Джоли, че тя има много повече права от Брад Пит върху попечителството и това ще ограничи Брад Пит да вижда децата си. Всичко това се случи, когато Анджелина реши да подаде заявление за лицето, което отговаряше за попечителството им, е близък до Брад Пит и поради това влиянието на Брад Пит в съда му помагаше да спечели делото и той получи попечителството и правата върху техните деца. Но скоро приключиха за Брад Пит щастливите му моменти на победа, когато следващата битка за попечителство беше спечелена от Анджелина Джоли, защото Брад Пит нямаше достатъчно доказателства, за да докаже, че предишният съдия в съдебното заседание не е негов близък човек.

В момента Брад Пит е съкрушен, че не му е предоставено попечителството над децата си и не може да ги вижда, когато пожелае. Някои фенове изградиха теория, че актрисата Анджелина Джоли не иска Брад Пит да вижда децата си и не иска никаква връзка с него или не иска повече от децата й да го виждат.В миналото много теории бяха изградени върху това и има много новини, че Анджелина Джоли си отмъщава на Брад Пит, че й е изневерил и я заряза. Докато Брад Пит тайно изневеряваше на Анджелина Джоли и когато тя се изправи срещу Брад Пит, те също направиха драстичен обрат в отношенията си, въпреки че бяха женени повече от 10 години.

След като Анджелина Джоли спечели попечителството. Брад Пит се опита няколко пъти да обжалва пред Highcourt при обжалването си, но съдът го отхвърли и не изслушва жалбата му. За това Брад Пит се обърна към Highcourt в Калифорния, където всичко ще започне от нулата и те ще трябва отново да преминат през всички битки за попечителство, защото това ще отнеме време, тъй като всичко ще започне отначало и всичко ще бъде разгледано.

В момента Брад Пит в момента е зает със снимките за следващия си филм Вавилон В ролите Марго Роби , който ще излезе по кината през 2022 г. Докато Анджелина Джоли в момента също е заета в живота си и в момента се фокусира върху кариерата си и децата си.

Засега можем просто да кажем, че сценарият е, че битката им за попечителство ще започне отново от нулата, тъй като никой не знае какво ще се случи в бъдеще. Но точно сега Брад Пит е много съкрушен, че трябва да премине през всичко това отново и. Той вече е загубил веднъж и не може да види децата си, което го натъжава.

Що се отнася до битката за попечителството, двойката е изправена пред много неуспехи, но остава упорита да продължи съдебното дело. През юли адвокатът по развод в Лос Анджелис Марк Винсент Каплан оцени, че г-н и г-жа Смит колегите вероятно са похарчили 'стотици хиляди долари, ако не и милиони' за съдебни спорове - и в крайна сметка може да плащат още повече.