Брад Пит е БЯСЕН с Анджелина Джоли за РИСКУВАНЕ!!! техните ДЕЦА с огнище на COVID

Известната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли са известни както с любовта си, така и с разхвърляната си раздяла във времето. Брад Пит и Анджелина Джоли имат 5 деца и сега актьорът изглежда не е доволен от бившата си съпруга, актрисата Малефисент, тъй като тя неволно излага децата им в опасност от Covid-19. Но как и кога се случи това?

Наскоро, на 18 октомври, Анджелина Джоли присъства на червения килим на предстоящата си Marvel Studios филм Вечни с всичките й пет деца, което ги излага на риск от излагане на Covid-19. Анджелина се появи на премиерата на Marvel Studios Eternals с 20-годишния Мадокс, 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло, 13-годишната Вивиен и Нокс също на 13.Въпреки че всички възможни предпазни мерки бяха взети на премиерата на Eternals, която се проведе в Лос Анджелис, която беше изцяло звездна, така че властта беше много строга, за да запази всички присъстващи на събитието в безопасност. Посетителите трябваше да носят сертификати за ваксинация с двойна доза или отрицателни протоколи от тестове за Covid-19 през последните 48 часа, за да влязат в помещенията. Освен това имаше съоръжения за бързо тестване на Covid-19 на място. Но това не беше достатъчно за бащиното сърце. Брад е много загрижен за децата си и обвини бившата си съпруга Анджелина Джоли за потенциални рискове.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios)

Но Брад Пит също разбира, че децата му не живеят в защитен балон и Анджелина Джоли никога няма да изложи активно децата си на риск от излагане на Covid-19. Но ние я видяхме заедно с другите й колеги Салма Хайек, Джема Чан и Лорън Ридлоф и режисьорът на филма Клое Джао пропуснаха Elle Event след премиерата. Това показва колко предпазливи са Анджелина и други колеги по отношение на излагането на Covid-19.

И, от друга страна, Анджелина Джоли също е много защитена към децата си толкова, колкото Брад Пит и има най-добрите им интереси в ума си. Така че няма начин Брад Пит да е обвинил Анджелина Джоли по някакъв начин. Той току-що показа загрижеността си към тях, както би постъпил всеки баща в тези ситуации.