Боруто Глава 64 Прочетете онлайн и дискусия

Боруто е аниме, както и манга, където Боруто е син на Хокаге Наруто от село Коноха. На него се дава а Момошики което прави героя много по-ценен от другите герои. Боруто е известен със своята глупост и с това, че никога не се отказва от отношението си, че знаеш откъде може да вземе. Само феновете на Наруто и хората, които следят сериала, ще могат да преценят какво ще се случи в Boruto Глава 64, която ще излезе на19 ноември в 11:59:59 JST.

предлагаме ви да изчислите часа във вашата часова зона и след това можете да бъдете актуализирани, за да знаете в колко часа се пуска за вашия регион.

Преди да започнем да ви разказваме какво може да се случи в следващата глава, ви предлагаме да направите отметка на тази страница и ви предлагаме да я прочетете някъде, където е законно да четете.Ние нямаме уебсайтове на трети страни, тази статия е само за развлекателни цели.

може да отидеш до ВИЖТЕ да прочетете за най-новата глава, когато бъде пусната.

Нека да преминем направо към това, което ще се случи в следващата предстояща глава 64 на Boruto.

Този път шансовете Боруто да се бори в битката код изглежда тънък, тъй като завърши в глава 63 , научихме, че на Боруто все още му е останала малко чакра и той ще събуди ново окото и виждаме, че в края Момошики поема тялото. но Momoshikionly идва, когато чакрата на Боруто е изчерпана.

Прочетете също: Запис на Ragnarok Глава 56: Дата на издаване и обсъждане

Boruto: Naruto Next Generations е продължение на поредицата Naruto: Shippuden Manga на Масаши Кишимото. Мангата първоначално е написана от Укио Кодачи, но е предадена на Масаши Кишимото след 53 глави.

Въпреки че има манга, феновете също обичат да гледат аниме сериала на Същият Боруто: Следващи поколения, докато анимето е адаптирано от главата на мангата Боруто, но все пак ще му се насладите, когато видите героите си най-накрая във форма, всъщност и биещи се.

Ще ви държим в течение с всички подробности веднага щом главата излезе и какво повече може да се случи след това.