Боруто Епизод 235 Дата на излъчване, течове, преглед и дискусии за спойлери

Боруто: Наруто следващите поколения съществува вече повече от три години и все още е силен през първия си сезон, но ние ще ви разкажем всички подробности за Boruto Episode 235 кога ще излезе и какво можете да очаквате от него.

Кога ще излезе следващият епизод?

Боруто Епизод 235 се очаква да излезе на 6 февруари в неделя 2022 г. Имаше много фалшиви връзки, които бяха създадени и в Youtube излъчват някои фалшиви епизоди, които са просто колекция от сцени.Това е по-скоро като пътуване на човек, който иска да стане най-великият шиноби, който има. Освен това нямаше новини за това кога сериалът ще бъде излъчен, но гледайки предишните серии, почти беше там повече от 8 години и имаше много части и филми, които послужиха за цел, така че историята да може да напредне по-далеч от това, което беше.

В момента историята се развива по добър начин, тъй като има много възможности за развитие на героите и се появяват все повече врагове, така че това означава, че има още какво да се направи, също в сравнение с мангата, има още много неща, които трябва да се направи. Но ако искате да разберете какво ще се случи повече, винаги можете да отидете и да прочетете манга, която ще ви разкаже останалата част от историята.