Боруто Епизод 231 Дата на излъчване, течове, преглед и дискусии за спойлери

Boruto 2: Naruto Next Generation е едно от най-раздвижените анимета на годината. Миналата година бяха пуснати около 230 епизода на анимето. Феновете са доста развълнувани от излизането на следващия епизод. Нека разберем повече подробности за по-нататъшните издания на епизоди в тази статия.Боруто Епизод 231 беше готов да излезе на 2 януари. Новият епизод обаче не беше излъчен по обичайния си график. Феновете бяха доста развълнувани за първия епизод от новата година. Основната причина за забавянето на епизода е празнуването на новата година в Япония.

Не само Boruto, но и други издания на аниме също бяха отложени. Основната причина е една и съща за всички. Това не е нещо ново, което се случи в аниме индустрията. Подобни отлагания са наблюдавани и в миналото. Другите забавени предавания са Eighty-Six и One Piece.Boruto: Новият епизод на Naruto Next Generation ще излезе на 9 януари. Boruto Episode 231 се казва Rusted Sword. Той ще бъде пуснат в 17:30 JST/ 2:00 AM PT/ 4:00 AM CT/ 5:00 AM EST/ 10:00 AM BST. Феновете, които са се абонирали за Crunchyroll и Funimation, ще могат да видят епизода на същата дата. Безплатното пускане на епизода ще бъде на 16 януари.

Боруто имаше огромен успех през 2021 г. Боруто Епизод 231 ще включва ареста на група крадци от Екип 15. Сред групата, един от членовете може да е силен самурайски воин. Сузумено Намида, Изуно Уасаби и Курогане Цубаки са част от отбор 15.

Следващата глава от манга поредицата Боруто: Наруто Следващо поколение ще излезе на 20 януари по целия свят. Първият преглед на глава 66 се очаква да излезе на 15 януари. Все още няма пуснати нови спойлери.

Boruto: Naruto Next Generation е продължение на поредицата Naruto Shippuden. Първоначалният автор на манга поредицата е Укио Кодачи. След известно време написаното е предадено на Масаши Кишимото. През май 2016 г. поредицата Boruto беше сериализирана и пусната в Weekly Shonen Jump Magazine. Досега са издадени 13 манга серии. Поредицата манга беше адаптирана в анимация, която беше пусната през април 2017 г. Въпреки това, години преди излизането на аниме сериала беше пуснат филм Boruto.

В предишния епизод на Boruto видяхме огромна битка. Чо-Чо беше ранен, докато се опитваше да спаси Каваки, Мозуку и Шикадай. Каваки получи последния шанс да помогне на Нара Шикадай и Чо-Чо да защитят Мозуку. Той е натоварен от Седмия Хокаге да върне Мозуку в дома му, Страната на спокойните морета. От друга страна, Конохамару среща Наруто и Шикамару за убийството на млади момчета от Шиноби. Екип 7 е изпратен от Наруто в гората за подкрепление. Мицуки също разбира, че Боруто е бил прав за двамата шиноби, които срещат в гората. Видяхме, че Мозуку умря в последния епизод, докато защитаваше Кавака.

Предстоящият епизод ще бъде интересно да се види, тъй като мистерията зад Страната на спокойните морета най-накрая ще се разкрие.