Боруто Епизод 220 Дата на издаване; Очакван сюжет и спойлери

Любимият ви аниме сериал Боруто: Наруто следващите поколения всичко е готово да стане още по-сложно и интересно. Любителите на манга и аниме са силно развълнувани да знаят всичко за Boruto: Naruto Next Generations. Сега се насочваме към 220-ия епизод на шоуто. Останете свързани, за да научите всичко за подробностите от предстоящия епизод на шоуто.

Боруто Епизод 219 Резюме

Преди да се задълбочим в обсъждането на Боруто Епизод 220, трябва да направите обобщение на предишните събития от шоуто. В Boruto: Naruto Next Generations, епизод 219, виждаме, че всички герои правят всичко възможно да се върнат обратно в дома си. Боруто също е силно уплашен да използва всичките си сили. Той всъщност може да доведе всеки до първоначалния им дом. Но в същото време Боруто също е притеснен и уплашен, като мисли за действието на Момошики. Така Боруто усети необходимостта от спешно решение. В крайна сметка той реши да използва силата на Transportation Ninjutsu. Така останалите се върнаха у дома.Междувременно други членове чакаха само да получат един сигнал от страната на Наруто. Всички са силно притеснени, откакто са пропуснали своята чакра. Най-накрая, след много дълго чакане, те чуха съобщение от Наруто и останалите членове. Всички те вече могат да бъдат малко облекчени. Получиха уверение, че вече всички са в безопасност. Но изглежда, че Сарада е притеснена и напрегната, след като видя наранявания в очите на Саске. Членовете също така научиха за Кодекса и неговите странични ефекти. И накрая, видяхме всички тях да обсъждат правомощията на Кодекса.

Боруто, епизод 220; Къде да гледам?

Boruto: Naruto Next Generations може да се гледа чрез онлайн стрийминг платформи на Crunchyroll и Funimation. Вече можете също да гледате този изключителен аниме сериал заедно със субтитри на английски на същите гигантски онлайн платформи за стрийминг на аниме. Можете също да получите дублажната на английски версия на шоуто на същите платформи за стрийминг. Знам, че сигурно се чудите кога Боруто Епизод 220 ще бъде пуснат. Така че нека не отлагаме повече и да преминем направо към датата и часа на пускане на поредицата.

Прочетете също: Кога Коми не може да комуникира пуска нови епизоди в Netflix?

Боруто: Наруто Следващи поколения, епизод 220 Дата на издаване

Boruto: Naruto Next Generations Episode 220 е наречен Remaining. Епизодът е готов и е планиран да бъде излъчен тази седмица, неделя, 17 октомври 2021 г. Можете да получите абонамент на стойност ,99 на месец или да се възползвате от ,99 на година в платформата на Crunchyroll. Можете също да го купите за ,99 на месец или ,99 на година в онлайн платформата за стрийминг Funimation. Епизодът също може да бъде гледан безплатно, но за това трябва да изчакате до 24 октомври 2021 г. Времето на сериала може да варира в зависимост от географското местоположение. Времената за Boruto Episode 220 са изброени по-долу:

  • Тихоокеанско време: 2:00 ч. PT
  • Централно време: 4:00 ч. CT
  • Източно време: 5:00 AM EST
  • Британско време: 10:00 ч. BST

За повече актуализации относно най-новите филми и предавания, останете във връзка с нас.