Boruto Episode 226 Дата на пускане по график, течове и спойлери

Въведение

След Четвъртата световна война на Шиноби, която завърши успешно, селото със скрити листа сега преминава през време на спокойствие, обогатяване и напреднал технологичен растеж. Всичко това е възможно благодарение на усилията на съюзническите сили на Шиноби и седмия Хокаге на селото, Наруто Узумаки . Развивайки се като напреднала столица, селото се трансформира заедно с начина на живот на шиноби. Под наблюдението на Наруто и неговите приятели и изцяло нови нинджа, поколението е израснало, за да върви по пътя на Шиноби.

Тъй като Boruto епизод 225 беше пуснат преди няколко дни, нека поговорим за Boruto Episode 226.Резюме на Боруто, епизод 225

Преди да преминем направо към основната тема на Боруто Епизод 226, нека да разгледаме предишния епизод. Каваки се ядосва и започва да се бие с Шинки. Но Шинки кара Каваки да хапе праха, предупреждава го да не предизвиква шум и наблюдава турнира. Сега Шинки се връща към дантелата си и турнирът между Чочо и Сарада започва. Чочо признава на Сарада, че никога не е предполагала, че този ден ще дойде. Но те се споразумяват един с друг да се представят с най-доброто си представяне.

Очакван сюжет за Боруто, епизод 226

В началото на Боруто епизод 226 виждаме битка между Чочо и Сарада е на път да започне. Когато Конохамару обявява, че Чочо ще се бие със Сарада, това ги накара да се почувстват изумени, тъй като беше напълно неочаквано за тях, докато човекът, който отвлече Амадао, беше проследен от Боруто и Мицуки. От друга страна, Шикадай се среща с Иноджи, който седеше сам. Чочо се среща с двамата и им казва какво всъщност се случва. Но изглежда не са изненадани, след като чуят, че Сарада е неин съперник. Иноджи кара Чочо да си спомни обещанието си. Чочо изглежда малко изненадан, като види, че Шикадай не носи жилетката си (о, той вече е чунин). Тя смята, че той може да не иска да нарани чувствата на другите, тъй като те все още не са Чунин. Иноджи каза на Чочо, че ще съберат жилетката, след като всички получат титлата Чунин. Чочо се връща към състезанието и вижда, че въпреки факта, че ще се изправи срещу Сарада, умът й вече не е замъглен.

Прочетете също: Блейд Рънър Черен лотос, епизод 4 „Ловът на кукли“ Ефирна дата и спойлери

Кога и къде да гледаме Боруто, епизод 226

Боруто Епизод 226 ще излезе на 28тиноември тази година. Наруто е щастлив да види тези двамата да показват най-добрите си умения. Шикадай споменава, че сблъсъкът между приятели е добре. Саске гледа от другата страна и Наруто с цялото си сърце вярва, че той присъства. Сарада отприщва Чидори, докато и двамата подават подписите си. Чочо припадна, а Сарада бе обявена за победител в мача. Нека да разгледаме официалните подробности за Boruto: Naruto-Next-Generations, епизод 226.

Боруто Епизод 226 ще бъде излъчен по Funimation AnimeLab на 28тиНоември, събота в 17:30 ч. Японско стандартно време. Ако сте от друга държава, можете да гледате предстоящия епизод на Funimation и VRV. Така че, стискам палци! Остават още няколко дни за предстоящия Боруто Епизод 226!