Bob Odenkirk Breakdown Защо по-добре да се обадите на Saul Сезон 6 е 2-партер

Въведение

Стрелбата на По-добре се обади на Сол Сезон 6 започна. Боб Оденкърк който играе ролята на Джими Макгил, разкри, че историята на предстоящия сезон 6 ще донесе нова перспектива за Breaking Bad. В скорошно интервю обаче той изрази, че не е доволен от сюжета как ще завърши историята. Феновете на сезон 6 на Better Call Saul са нетърпеливи да видят какви обрати ще отбележи историята. В сърцата на феновете има и известно разочарование, тъй като този сезон ще бъде последният сезон на шоуто. Пътуването на предишните пет сезона беше триумф, като получи световно признание за невероятната си кинематография, брилянтно изобразяване на сюжета и изключителна актьорска игра. Изпълнителният продуцент на сериала, Томас Шнауз , обяви, че сценаристите на шоуто бягат усилено.

Сюжет за сезон 6 по-добре се обадете на Сол

Междувременно Боб Оденкърк заяви ясно, че последният сезон на Better Call Saul ще промени начина, по който хората виждаха Breaking Bad в миналото. Както е описано в историята, Рея Зеехорн играейки ролята на Ким Уекслър, имаше интензивни отношения с партньора си. Злата природа на Джими изглежда оказва влияние върху любимия адвокат. В интервю за The Guardian Боб Оденкърк разкри, че вярва, че Ким може да е все още жива в по-нататъшния сюжет на историята.По-добре да се обадите на Сол, дата на пускане на сезон 6

Изпълнителният продуцент на историята Томас Шнауз намекна, че може да има показана любовна песен между Ким и Джими. Тази песен обаче не беше решена до втория сезон на шоуто. Той също така разкри чрез Twitter, че в момента екипът снима шестия епизод от шоуто и скоро ще продължи към седми епизод. Към днешна дата не е направено официално съобщение за датата на пускане на Better Call Saul Season 6. Въпреки това стана ясно, че ще бъде излъчен скоро през 2022 г. в САЩ и ще се състои от тринадесет епизода и ще излезе през две части. Сезон 6 ще съдържа най-голям брой сцени в един сезон, тъй като от миналите сезони всеки имаше по 10 сцени. Better Call Saul е продължение на шоуто Breaking Bad, а създатели на шоуто са Питър Гулд и Винс Гилиган. Първоначално шоуто трябваше да излезе през 2021 г., но поради блокирането обаче снимките бяха забавени и през месец февруари 2021 г. беше обявено, че ще бъде излъчено през първата половина на 2022 г. И през месеца от ноември, беше обявено от AMC, че Better Call Saul ще бъде представена премиерно в две половини.

Актьори и екипаж

Боб Оденкърк ще играе ролята на Джими Макгил, докато ролята на Ким Уекслър ще бъде изиграна от Реа Зеехорн. Героят на  Начо Варга ще бъде изобразен от Майкъл Свят и Джанкарло Еспозито ще играе ролята на Гъс Фринг. Джонатан Банкс ще характеризира ролята на  Майк Ермантраут, а персонажът на Хауърд Хамлин ще бъде изигран от Патрик Фабиан . По подобен начин ще се играе ролята на Лало Саламанка Тони Далтън .