Боб Оденкърк най-накрая намеква по-добре да се обадите на Саул Дата на излизане на сезон 6 през 2022 г.

По-добре Каул Саул е спин-оф сериал на Breaking Bad, продуциран от Винс Гилиган и Питър Гулд. Действието на американската криминална драма се развива в Албакърки в Ню Мексико в началото до средата на 2000-те. Главният герой на сериала е Джеймс или Джими Макгил, който се играе от БОБ ОДЕНКИРК и историята се развива, докато той продължава пътя си от бивш мошеник до сериозен адвокат и след това до алчен престъпник на защита. Сериалът е и предистория и продължение на поредната криминална драма на Винс Гилиган Breaking Bad. Better Caul Saul е поредица от 6 сезона, където предишните пет сезона вече са пуснати, а последният сезон е готов да се излъчи следващата година през 2022 г.

Трейлър, дата на издаване

Сезонът, както беше потвърдено от създателите, ще отбележи края на поредицата и първоначално трябваше да излезе през 2021 г., тъй като работата по производството на заснемане на реклами трябваше да започне през септември 2020 г. Въпреки това, поради глобалната пандемия, сериалът се забави и снимките започнаха през март тази година в Ню Мексико. обаче със сърдечния удар на Оденкирк. отново снимките се забавиха и сега всичко е готово да излезе следващата година и може да се очаква някъде в средата на следващата година.До момента поредицата не е стартирала официално; трейлър, но след като снимките и продуцентската работа продължават в пълен разцвет, скоро може да се очаква трейлър.

Какво ще кажете за актьорския състав?

Според актьорския състав на сериала всички оригинални герои ще бъдат видени да се завърнат, както е потвърдено от създателите с:

Джими МакГил – Главната водеща роля в сериала и предстоящия сезон ще проучи допълнително пътя му към превръщането на Джийн Такавич.

Ким Уекслър - изигран от Рея Морски рог , която е любовта на Джими МакГил. Предишният сезон отбеляза голям обрат за този герой и какво ще се случи след това ще се види в първия сезон.

Майк Ермантраут - изигран от Джонатан Банкс , който е пенсионирано ченге, което по-късно се превръща в бодигард и накрая се озовава като продавач на наркотици.

Густаво Фринг – изигран от Джанкарло Еспозито , който управлява империя за наркотици под сянката на верига за бързо хранене.

Хауърд Хамлин - изигран от Патрик Фабиан който не само е бивш шеф на Ким и Джими, но се смята и за управляващ партньор на адвокатската кантора на брата на Джими.

Начо Варга- играе Майкъл Мандо , е амбициозен член на бандата Salmamca и по-късно е видян да се опитва да избяга от мъченията на Лало.

Лало Саламанка - изигран от Тони Далтън и продължава бизнеса с лекарства за наследственост, след като Хектор получава инсулт.

Освен това, някои членове на актьорския състав от предишния сезон също могат да бъдат видени да се завърнат във финалния сезон на Better Caul Saul. Те могат да включват Стейси Ермантрау, Хектор Саламанка, Дон Еладио Вуенте и много други.