Bob Hearts Abishola Сезон 3 Епизод 2 Излиза на тази дата

Боб Хъртс Абишола Сезон 3 най-накрая се излъчи. Гледахте ли вече първия епизод? Последните два сезона на шоуто бяха наистина любовни. Сега след пускането на епизод 1 от сезон 3, хората питат за епизод 2! Е, дръж се тук! Представяме ви всичко, което знаем за Bob Hearts Abishola, сезон 3, епизод 2!

Всичко за Bob Hearts Abishola е тук!

Bob Hearts Abishola е много известно шоу, продуцирано от Warner Bros. Наскоро излезе с още един нов сезон. Това е много известен текущ американски ситком, който има милиони фенове. Шоуто изобразява красива история на прост човек на име Боб, който живее заедно с майка си и други двама братя и сестри близнаци. Животът му преминава през сериозна промяна, когато разбира за сърдечното си заболяване. Така без да иска той се премества в болницата. Кой би предположил, че там ще намери спасител и спътник!? Боб се среща с щедрата и скромна медицинска сестра Абишола в болницата. По-рано и двамата развиха чувства един към друг. С много големи и незначителни обрати, тази серия е най-добра за гледане.Вземете резюме на Bob Hearts Abishola, сезон 3, епизод 1, просто тук!

Bob Hearts Abishola, сезон 3, епизод 1, беше излъчен наскоро преди 2 дни на 20 септември 2021 г. Епизодът беше наречен „Добре дошли в Лагос“. В сезон 2 на шоуто видяхме, че последният епизод е завършил на клифхенгер. Видяхме Боб, Абишола заедно с чичо им и леля им да летят до Нигерия, за да върнат сина на Абишола. Всички искат да го върнат в Америка.

Така този път в първия епизод започваме с не друг, а с Лагос. През последния сезон също станахме свидетели, че Тайо осъзнава грешката си и разбира чувството на Абишола към сина си. Но изненадващо двойката откри, че Деле е много щастлива в Америка. Той живееше с доведените си сестри и други членове на нигерийското семейство. Вижда се как той наистина се включва в нигерийската култура. Не само това, Деле успя да се класира и в най-доброто медицинско училище в града. Деле вървеше напред към светлото си бъдеще. Всичко това в крайна сметка задоволи и Абишола.

От другата страна на епизода разбираме за майката на Абишола. Видяхме, че е доволна от решението на Тоя да задържи Деле при него, но тя също беше на страната на упоритата си дъщеря. Тоя и Боб бяха забелязани да говорят помежду си. Най-накрая Тоя проговори за чувствата си към Деле. Той каза, че е най-добре Деле да остане с него в Нигерия. Накрая, Боб получава обаждане от Абишола, където тя емоционално каза, че няма да заведе Деле в Америка. Преди да замине за Америка, двойката решава да се оженят в Нигерия. Сватбената церемония се случва пред Деле и цялото разширено семейство на Абишола.

Кога ще излезе Bob Hearts Abishola, сезон 3, епизод 2?

Bob Hearts Abishola, сезон 3, епизод 2, е официално планирано да се излъчи след няколко дни, на 27 септември 2021 г., точно в 8:30 ET. Шоуто ще бъде пуснато по CBS Network в Съединените щати, а също и по CTV в Канада. Ако нямате тези канали, със сигурност можете да видите шоуто на официалния уебсайт на CBS. Ще намерите всички епизоди там, след 24 часа след официалната дата на излизане по кабелните телевизионни мрежи. Освен това можете да се насладите на шоуто, Bob Hearts Abishola, сезон 3, епизод 2, ексклузивно и на Amazon Prime Video.